Πρόκριση στο 90' για Μπόκα (VIDEOS)

10:28 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

COPA LIBERTADORES ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ


Στο "Ζοάο Χαβελάνζε" του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η Φλουμινένσε υποδέχτηκε την Μπόκα Τζούνιορς για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και ήθελε να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα αλλά ο Σαντιάγκο Σίλβα ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη και με γκολ στο 90ο λεπτό έδωσε την πρόκριση στου "Xeinezes" διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Η Φλουμινένσε μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι

και στο 16ο λεπτό με φανταστικό γκολ του Καρλέτο έκανε το 1-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε με την Φλουμινένσε να είναι σαφώς καλύτερη και την Μπόκα Τζούνιορς να προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο στις καθυστερήσεις έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Φλουμινένσε, ο Σαντιάγκο Σίλβα βρέθηκε αφύλαχτος στην μικρή περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-1 που έστειλε την Μπόκα Τζούνιορς στα ημιτελικά δίνοντας "μαχαιριά" στην καρδιά στους φίλους της Φλουμινένσε.

Φλουμινένσε: Καβαλιέρι, Μπρούνο, Γκουμ, Άντερσον, Τιάγκο Καρλέτο, Εντίνιο, Τιάγκο Νέβες, Βάγκνερ (Νεμ), Ζεν, Ραφαέλ Μούρα, Σόμπις (Μάρκος Τζούνιορ)
Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Σκιάβι, Ροντρίγκεζ, Ρονγκάλια, Ινσουράντε, Ριβέρο, Ρικέλμε, Ερβίτι (Καρούζο), Έρμπες (Μίνιο), Σαντιάγκο Σίλβα, Τσβίτανιτς (Μόουτσε).

Keywords
Τυχαία Θέματα