«Πρόκριση στα τρία παιχνίδια με Ολυμπιακό»

18:53 14/4/2014 - Πηγή: AEK365

Να... σκουπίσει τον Ολυμπιακό, θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της Πάμπλο Λάσο.
Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για το πλεονέκτημα έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φθάσουμε σε αυτό το σημείο. Δουλεύουμε συνεχώς εδώ και πέντε με έξι μήνες για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας κι αυτό νομίζω ότι πρέπει να μας πιστωθεί».
Για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό:

«Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που είναι ο νυν πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι κι αυτό είναι που έχει την μεγαλύτερη σημασία για εμάς».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Είναι πολύ δύσκολο να πω ποιο θα είναι το κλειδί, από στιγμή που μιλάμε για σειρά αποκλεισμού. Συνήθως τα πλέι οφ κρατούν πολύ και είναι αρκετά δύσκολα, αλλά μπορούν να ολοκληρωθούν και στα τρία ματς. Εμείς πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στα τρία παιχνίδια. Μπορεί να νικήσουμε το πρώτο ματς με μεγάλη διαφορά και να χάσουμε στα επόμενα τρία. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πρώτη αναμέτρηση. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Δεν σκέφτομαι την υπόλοιπη σειρά, αλλά το μόνο που με απασχολεί είναι το πρώτο ματς».

Για το πού θεωρεί πως θα κριθούν οι αγώνες: «Είναι πολύ δύσκολη σειρά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να σταματήσει τις επιθέσεις ματς, με καθαρό και γεμάτο ενέργεια παιχνίδι στην άμυνα. Η φυσική κατάστασή τους είναι πολύ καλή και αυτό θα πρέπει να το ξεπεράσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα