Πρόκριση με Ντε Καμάργκο

00:03 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΕΛ: 2-0
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ

Δύσκολη όσο και σημαντική νίκη πέτυχε η Γκλάντμπαχ με 2-0 κόντρα στην ΑΕΛ και πήρε την πρόκριση.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μπεμπέ, έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Ορλάντο Σα, αλλά όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γερμανό τερματοφύλακα δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα και την ευκαιρία

για ένα γρήγορο γκολ. Στο 4' ο Χάνκε αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 15' ο Χάνκε έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, ξεμαρκαρίστηκε έξω από την περιοχή, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Ντεγκρά. Στο 29' ο Ορλάντο Σα κέρδισε την μονομαχία με τον Τερ Στέγκεν, μετά από σέντρα, αλλά η μπάλα στην κεφαλιά του Πορτογάλου επιθετικού να κατέληξε έξω. Στο 45ο λεπτό το ωραίο σουτ του Ρινγκ στην κίνηση, απομακρύνθηκε από τον Ντεγκρά.

Στο 47' το πλασέ του Χέρμαν πέρασε άουτ, ενώ στο 48' ο Ντεγκρά πρόλαβε τον Χάνκε, ενώ η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες στο 75' λόγω αποβολής του Μπεμπέ. Η Γερμανική ομάδα πίεσε κι άλλο και κατάφερε τελικά να πετύχει το γκολ στο 79' με τον Ντε Καμάργκο. Ο ίδιοςμ πάικτης έκανε και το 2-0 στις καθυστερήσεις.

ΓΚΛΑΝΤMΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Στρανζλ, Γιάντσκε, Ντομίνγκες, Βεντ, Ρινγκ (63' Μλάπα), Νορντβάιτ, Αράνγκο, Μαρξ (72' Τζάκα), Χέρμαν, Χάνκε (74' Ντε Καμάργκο).

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Νικολάου, Πάρπας (70' Ντίξον), Ζούνιορ, Καρλίτος, Αϊρόσα Εντμάρ, Μιγκέλ (85' Κωνσταντίνου), Μεμπέ, Ντέντε, Σα.

ΜΑΡΣΕΪΓ- ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 0-1
Γήπεδο: Βελοντρόμ

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα υπέστη η Μαρσέιγ από τη Φενέρ με 1-0 κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Η Φενέρ πίεσε στο πρώτο μέρος ασφυκτικά τον Μανταντά, αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ στάθηκε στο ύψος του και κράτησε ανέπαφη την εστία του ως το 40'. Κάπου εκεί, ο Τοπάλ έκανε τη σέντρα και ο Ιντεργκιούν με τρομερό γυριστό άνοιξε το σκορ για την Τουρκική ομάδα.

Η Μαρσέιγ μπήκε δυνατά στην επανάληψη αλλά έπεσε πάνω σε έναν θεαματικό Βολκάν και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αμπντάλα, Μέντες, Μορέλ, Φανί, Μπάρτον (86' Ζομπεγιό), Αμπντουλάχ, Αμαλφιτανό, Τζ.Αγιού, Α.Αγιού, Ρασπετινό (69' Σεϊρού).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Αλί Καλντιρίμ, Ιρτεγκιούν, Γιόμπο, Γκιονιούλ, Τοπάλ, Μεϊρέλες, Κριστιάν (89' Σαχίν), Ερκίν (85' Στοχ), Σο (80' Τοπούζ), Κάιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα