Πρώην υπουργός Άμυνας Καναδά: Οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται εδώ και χιλιάδες χρόνια

19:26 24/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού άμυνας του Καναδά, Πολ Χέλιερ που κατηγορεί τους παγκόσμιους ηγέτες πως αποκρύπτουν την αλήθεια σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων.

"Γνωρίζω ότι υπάρχουν και ότι μας επισκέπτονται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά ήδη εξωγήινων επισκέπτονται τον πλανήτη μας" τόνισε ο Χέλιερ που διετέλεσε υπουργός Άμυνας του Καναδά από το 1963 έως το 1967

Ο 91χρονος είναι ο πρώτος υψηλόβαθμος πολιτικός που μιλά δημόσια για την ύπαρξη εξωγήινων, έχοντας κάνει την αρχή μάλιστα το 2005.

Ισχυρίζεται

ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο ζωής μας. Σε παλιότερη συνέντευξή του έχει αναφέρει πως οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, σημειώνοντας πως αρνούνται να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους.

Ανέφερε ακόμα ότι υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, με μερικούς να μοιάζουν ακριβώς όπως εμείς και να είναι δύσκολο να τους αντιληφθούμε.

"Έχουμε μια μακρά ιστορία με ΑΤΙΑ και φυσικά υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες ειδικά από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα. Οι πολίτες ανησυχούν πως ίσως τη χρησιμοποιήσουμε ξανά. Δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και άλλους ανθρώπους στο σύμπαν. Είναι πολύ φοβισμένοι ότι ίσως να είμαστε τόσο ανόητοι που να θελήσουμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τέτοια όπλα ξανά".

Επισήμανε βέβαια πως η πλειονότητα των εξωγήινων θέλουν να βοηθήσουν και όχι να καταστρέψουν. "Θα έλεγα ότι σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μόνο 1 με 2 είδη δεν είναι φιλικοί".

Εκτιμά παράλληλα πως οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για τη σύγχρονη τεχνολογία μας, συμπεριλαμβανομένων των μικροτσίπ, των LED και του Kevlar.

Μπορεί, όπως ανέφερε να μην έχει συναντήσει ποτέ κάποιον εξωγήινο, αλλά σημείωσε πως έχει δει UFO κοντά στο σπίτι του στο Lake Muskoka.

Όσο για τα διάφορα είδη εξωγήινων, ανέφερε τους "Tall Whites" που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, τους "Short Grey's" που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια και τους "Nordic Blondes".

Keywords
Τυχαία Θέματα