Προφορική συμφωνία με Μόρα!

18:32 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Βαγγέλη Μόρα στην ΑΕΚ είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει αρκετά την ομάδα στο παρελθόν. Για διάφορους λόγους, ωστόσο, ήταν μια υπόθεση που παρέμενε... σενάριο. Όμως, τη δεδομένη στιγμή οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από ποτέ για αυτή την επιστροφή, η οποία φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να πάρει... σάρκα και οστά, έπειτα από τις επαφές που είχε η ΑΕΚ με τον παίκτη σήμερα το απόγευμα.
Σε δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM ο Μόρας παραδέχθηκε

ότι είχε δεχθεί μια κρούση από την ΑΕΚ, όμως -χωρίς να κλείσει την πόρτα- τόνισε ότι πρώτη του προτεραιότητα αποτελεί το εξωτερικό. Ωστόσο, στα λεπτά που ακολούθησαν οι εξελίξεις ήταν... ραγδαίες. Ο Έλληνας στόπερ είχε διαδοχικές επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ (κυρίως από τον Χρήστο Κωστή που χειρίστηκε το εν λόγω θέμα), για την επιστροφή του στην ομάδα. Και οι πληροφορίες που διαρρέουν αναφέρουν ότι ο παίκτης τελικά ενέδωσε, απαντώντας -αρχικά- θετικά στην ΑΕΚ.
Αυτό που απομένει είναι οι δύο πλευρές να μπουν στις τελικές συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η επιθυμία της Ένωσης είναι να προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τις αποχωρήσεις που θα πρέπει να γίνουν. Ωστόσο, με δεδομένη την αποχώρηση των Δέλλα και Μανωλά, η ΑΕΚ είναι σε κάθε περίπτωση αναγκασμένη να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας.
Η απόκτηση του Μόρα δεν είναι... πολυδάπανη (τη στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα) και όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν από την ολοκλήρωσή της. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να ρυθμιστούν μια σειρά από ζητήματα, με πρώτο τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα, αφού τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να καταθέσει κανένα νέο συμβόλαιο...

Keywords
Τυχαία Θέματα