Προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

19:58 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στη Λιβαδειά ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προκειμένου να παρουσιαστούν «διαβασμένοι» στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Πανιωνίου γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι με την απειρία που διακατέχει αρκετούς από τους παίκτες που χρησιμοποιεί ως βασικούς, είναι αναπόφευκτο ότι θα γίνουν λάθη, κάποια από τα οποία ενδέχεται και να κοστίσουν βαθμούς. Το προβλημά του, λοιπόν, δεν είναι να

γίνονται, είναι να μην επαναλαμβάνονται. Κι αυτό ακριβώς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Δευτέρας, να διδαχθούν δηλαδή από τα λάθη που έκαναν στη Λιβαδειά και να μην τα ξανακάνουν, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι με την Ένωση το περιμένουν πώς και πως στη Νέα Σμύρνη, καθώς θεωρούν ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο. Αλλωστε, δίνεται στον Πανιώνιο μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες εκμεταλλευόμενος τα πολλά προβλήμαα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ αλλά και το λογικό άγχος που θα έχει έπειτα από ένα τόσο κακό ξεκίνημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα