Προελαύνει η Άρσεναλ, κηδεία για Γιουνάιτεντ

23:45 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 2-3
Γήπεδο: Χόθορνς

Εύκολη νίκη με 3-2 πέτυχε η Σίτι επί της Γουέστ Μπρομ και

Η Σίτι μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 9ο λεπτό ο Αγκουέρο από κοντά έκανε τα 1-0 μετά από σέντρα του Ζαμπαλέτα. Οι «πολίτες» συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν και 2ο γκολ στο 24ο λεπτό, καθώς ο Κολάροφ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Τουρέ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Η Σίτι έκανε το 3-0 με τα πέναλτι του Τουρέ στο 74ο λεπτό, με την Μπρομ να μειώνει

στο 85' με το αυτογκόλ του Παντίλιμον. Το τελικό 3-2 έκανε στο 90+4 με όμορφο σουτ ο Ανιτσέμπε.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζουελ, Γιάκομπ, Μπραντ, Αμαλφιτανό (77' Βίντρα), Μόρισον (64' Γκέρα), Μπεραΐνο, Λονγκ (65' Ανιτσέμπε)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντίλιμον, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Γιάγια Τουρέ (89' Ρόντγουελ), Νάβας, Νασρί (77' Γκαρθία), Αγκουέρο (69' Μίλνερ), Τζέκο

ΦΟΥΛΑΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 1-2
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Απίστευτη ανατροπή για την Τότεναμ που βρέθηκε να χάνει από τη Φούλαμ αλλά τελικά νίκησε με 2-1.

Στο 5ο λεπτό ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι σε σουτ του Ντεφό, ενώ στο 14' ήταν η σειρά του Γιορίς να αποκρούσει το σουτ του Καραγκούνη. Στο 23' ο Γιορίς είπε ξανά όχι σε σουτ του Μπερμπάτοφ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παουλίνιο έχασε το άχαστο εξ επαφής. Στο 31 ο Λαμέλα αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 33' ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε με τα πόδια την προσπάθεια του Αργεντινού που βρήκε και στον Σεντέρος.

Στο 56' η Φούλαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπερμπάτοφ, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Ντεχζάγκα έκανε το 1-0. Η Τότεναμ πίεσε από εκεί και πέρα και ισοφάρισε στο 74 ο Κίρικες με τρομερό σουτ έκανε το 1-1. Τη νίκη στην Τότεναμ έδωσε ο Χόλτμπι με γκολ στο 83΄κι ενώ στο 90' το σουτ του Κασάμι σταμάτησε στ δοκάρι του Γιορίς.

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Χιουζ, Σεντέρος, Ρίισε, Πάρκερ (87' Ρουίς), Καραγκούνης (62' Σίντγουελ), Ντεγιάγκα, Κασάμι, Κατσάνικλιτς (86' Νταφ), Μπερμπάτοφ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Κίρικες, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Σάντρο (69' Τσαντλί), Καπουέ (46' Χόλτμπι), Λένον, Παουλίνιο, Λαμέλα (78' Τάουνσεντ), Ντεφό

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΟΡΙΤΣ: 2-0
Γήπεδο: Άνφιλντ

Με τον Σουάρες να κάνει παπάδες η Λίβερπουλ διέσυρε με 5-1 τη Νόριτς και παραμένει στην 3η θέση.

Η Λίβερπουλ πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 15' ο Σουάρες με τρομερό σουτ έκανε το 1-0. Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να μονολογούν στ ματς και στο 29' ο Κουτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ και από Σουάρες από οντά πέτυχε το 2-0. Η Νόριτς δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα και στο 34' ο Σουάρες ξανά με σουτ στην κίνηση, έκανε το 3-0.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Μπασόνγκ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 56' ο Ράντι είπε όχι σε σουτ του Άλεν. Στο 74ο λεπτό ο Σουάρες έκανε καρέ και μαζί και το 4-0, ενώ στο 83΄η Νόριτς μείωσε σε 4-1 με τον Τζόνσον. Στο 88' ο Τζόνσον έκανε το τελικό 5-1.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν, Άγκερ, Σκρτελ, Άλεν, Τζέραρντ, Χέντερσον (69' Αλμπέρτο), Στέρλινγκ, Κουτίνιο, Σουάρες (90' Άσπας)

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Ρ.Μπένετ, Μπασόνγκ, Όλσον, Τζόνσον, Φερ (72' Γουίτακερ), Χόουσον, Χούλαχαν (61' Μέρφι), Ρέντμοντ, Ελμάντερ (62' Χούπερ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 2-3
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Τεράστιο διπλό για την Άστον Βίλα με 32 μέσα στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Στο 4' και στο 5' τα σουτ του Λαλάνα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 15' ο Αγκμπονλαχόρ με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για την Άστον Βίλα. Στο 21' η κεφαλιά του αμαρκάριστου Μπέικερ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 25' ο Γκουζάν είπε εντυπωσιακά όχι σε κεφαλιά του Ροντρίγκες.

Στο 47ο λεπτό η Σαουθάμπτον έκανε το 1-1 με όμορφη κεφαλιά του Ροντρίγκες μετά από σέντρα του Κλάιν, ενώ στο 64' ο Κόζακ με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Βίλα. Οι «άγιοι» έφεραν ξανά το σκορ στα ίσα στο 68ο λεπτό με κεφαλιά του Οσβάλντο. Στο 73' ο Γκουζάν είπε όχι σε νέα κεφαλιά του Ροντρίγκες, αλλά στο 79' ο Ντελφ με τρομερό σουτ έκανε το 3-2 για τους «χωριάτες».

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Καζανίγκα, Κλάιν (58' Φοντέ), Γιοσίντα, Σο, Γουανιάμα (46' Κορκ), Ντέιβις, Γουόρντ-Πρόους (38' Οσβάλντο), Λαλάνα, Ροντρίγκεζ, Λάμπερτ

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Φλάαρ (46' Λόουτον), Κλαρκ, Μπέικερ, Λούνα, Ελ Αχμαντί (81' Βάιμαν), Ντελφ, Γουέστγουντ, Μπακούνα, Αγκμπονλαχόρ, Κόζακ (65' Μπεντεκέ)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ: 3-4
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Απίστευτη νίκη με 4-3 μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ πήρε η Τσέλσι και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο 5ο λεπτό ο Αζάρ έχασε για λίγο την μπάλα μετά από σέντρα του Μάτα, ενώ στο 11', το σουτ του Λάμπαρντ πέρασε λίγο άουτ. Στο 14' η Σάντερλαντ αιφνιδίασε την Τσέλσι καθώς έκανε το 1-0 ,ε κοντινό σουτ του Άλτιντορ, αλλά η Τσέλσι απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 17'. Ο Αζάρ έκανε τη σέντρα και ο Λάμπαρντ με κεφαλιά νίκησε τον Μανόνε. Στο 33' το σουτ του Τόρες έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 37' ο Αζάρ έκανε όμορφη ενέργεια και με συρτό σουτ, έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μουρίνιο. Μάλιστα στο 45' ο Βέλγος είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία, αλλά ο Μανόνε τον σταμάτησε όμορφα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και έφεραν στα ίσα το ματς στο 48ο λεπτό. Η άμυνα της Τσέλσι δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και ο Ο'Σέι, μέσα από πολλά σώματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ. Προλα αυτά η Τσέλσι πίεσε κα στο 62' ο Αζάρ συνδυάστηκε με τον Λάμπαρντ και από κοντά έκανε το 3-2. Στο 84ο λεπτό η Τσέλσι έκανε το 4-2 με αυτογκόλ του Μπάρντσλεϊ, αλλά στο επόμενο λεπτό η Σάντερλαντ μείωσε με τον ίδιο παίκτη.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Ντοσένα, Ο' Σέι, Μπράουν, Κι, Κόλμπακ (58' Λάρσον), Γκάρντνερ (81' Φλέτσερ), Μπορίνι, Τζιακερίνι (65' Τζόνσον), Άλτιντορ

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Γουίλιαν (90' Σούρλε), Μάτα (81' Μίκελ), Αζάρ, Τόρες (64' Μπα)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΕΒΕΡΤΟΝ: 0-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Πίκρανε τον πρώην της, Ντέιβιντ Μόγιες, η Έβερτον, καθώς έκανε κηδεία στην Μάντσεστερ μέσα στην έδρα της. Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν με 1-0 κι άφησαν τους «κόκκινους διαβόλους 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στο 9ο λεπτό η κεφαλιά του Μιραλάς πέρασε μόλις αουτ, αλά από εκεί και πέρα η Γιουνάιτεντ πίεσε πολύ κι έχασε πολλές ευκαιρίες. Στο 24' ο Γουέλμπεκ κόπηκε την τελευταία στιγμή ενώ στο 29' το σουτ του Ρούνεϊ κόντραρε στον Ντιστέν και βρήκε στο δοκάρι του Χάουαρντ, ο ποίος στη συνέχεια με τα πόδια πρόλαβε προ του Καγκάβα.

Στο 69ο λεπτό ο Ντεουλοφέου έφυγε μόνος από αριστερά αλλά σούταρε πάνω στα πόδια του Ντε Χέα, ενώ στο 73' ο Χάουαρντ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Εβρά και στην επαναφορά ο Γουέλμπεκ με νέα κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της Έβερτον. Στο 85ο λεπτό το φάουλ του Μιραλάς σταμάτησε στο δοκάρι του Ντε Χέα, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Οβιέδο με προβολή έκανε το 21-0 για την Έβερτον.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βίντιτς, Εβρά, Ράφαελ (58' Νάνι), Σμόλινγκ, Βαλέντσια, Γκιγκς, Φελαϊνί, Ρούνεϊ, Καγκάβα (58' Γιανουζάι), Γουέλμπεκ (80' Τσικαρίτο)

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Οβιέδο, Πίενααρ (80' Οσμάν), Μπάρι, Κόουλμαν, ΜακΚάρθι, Μπάρκλεϊ (69' Ντεουλοφέου), Μιραλάς (90+2' Νέισμιθ), Λουκάκου

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΧΑΛ: 2-0
Γήπεδο: Emirates

Την προέλασή της συνέχισε η Άρσεναλ που επικράτησε εύκολα με 2-0 της Χαλ και παρέμεινε μόνη πρώτη και με διαφορά.

Μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ, καθώς μετά από σέντρα του Ράμσεϊ, ο Μπέντνερ μπήκε σχεδόν με την πάλα στα δίχτυα. Στο 17΄ο Μπέντνερ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, ενώ στο 19' ο Σαγκμπό δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μέσα στην περιοχή. Στο 32' ο ΜασκΓκρέγκορ είπε όχι σε σουτ του Ράμσεϊ, ενώ στο 41' η κεφαλιά του Οζίλ έφυγε λίγο άουτ.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 47' ο Οζίλ με όμορφο σουτ έκανε ο 2-0, ενώ στο 55' ο ΜακΓκρέγκορ είπε όχι σε πλασέ του Ράμσεϊ.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Τζένκινσον, Ροσίτσκι (73' Γουίλσιρ), Οζίλ, Φλαμινί, Καθόρλα, Ράμσεϊ (77' Αρτέτα), Μπέντνερ (73' Γουόλκοτ)

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Φιγκερόα, Μπρους, Τσέστερ, Χάντλστοουν, Ελ Μοχαμαντί, Μέιλερ, Λίβερμορ, Σαγκμπό (73' Γκέντο), Γκρέιαμ (58' Μπόιντ), Μπράντι (59' Ροσενιόρ)

ΣΤΟΟΥΚ-ΚΑΡΝΤΙΦ: 0-0
Γήπεδο: Μπριτάνια

Στο 0-0 κόλλησαν Στόουκ και Κάρνιφ σε ένα καλό ματς και βγήκαν και οι δύο χαμένες.

Στο 29' και στο 30' ο Μάρσαλ πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Αρναούτοβιτς και Κράουτς, ενώ στο 44ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κάμερον.

Στο 60' ο Μπέγκοβιτς είπε όχι σε σουτ του Γουίτιγχαμ, ενώ στο 67' η κεφαλιά του Κράουτς έφυγε λίγο άουτ.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίετερς (46' Μουνιέσα), Αρναούτοβιτς, Ενζονζί, Γουίλαν (64' Άιρλαντ), Άνταμ, Ασαϊντί, Κράουτς

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Κόκερ, Τέρνερ, Γουίτιγχαμ, Μεδέλ, Κάμπελ (77' Οντεμβίγκι), Γκούναρσον, Ματς, Κάουι, Κάθεριν, Τζον

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 3-0
Γήπεδο: Λίμπερτι

Σημαντική νίκη με 3-0 πέτυχε η Σουόνσι με 3-0 επί της Νιούκατσλ και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Στο 12ο λεπτό ο Βορμ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ρεμί, ενώ στο 19' το σουτ του Βάσκεθ, έφυγε μόλις άουτ. Τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Σουόνσι πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Κρουλ προσπάθησε να διώξει τη σέντρα του Κάνιας, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ντάιερ που από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 58ο λεπτό η Νιούκαστλ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Φλόρες, αλλά στο 66 ο Σέλβεϊ έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στον Ντεμπισί και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε στο 81' ο Σέλβεϊ με τρομερό σουτ.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Τιεντάλι, Γουίλιαμς, Τσίκο Φλόρες, Ντέιβις, Ντε Γκουζμάν, Σέλβεϊ, Πάμπλο Ερνάντες (71' Λαμά), Κάνιας, Ποθουέλο (84' Ρούτλετζ), Βάσκεθ (28' Ντάιερ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Γουίλιαμσον (77' Εμπιβά), Κολοτσίνι, Σαντόν (57' Αϊνταρά), Σισοκό, Τιοτέ, Καμπάιγ, Γκουφράν, Σόλα Αμεόμπι (71' Ομπερτάν), Ρεμί

Keywords
Τυχαία Θέματα