Προχωράει για Τσάβες ο Ολυμπιακός

12:42 20/5/2012 - Πηγή: AEK365

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό αποτελεί η υπόθεση του προπονητή, όμως στην Αργεντινή ο μάνατζερ του Κριστιάν Τσάβες δήλωσε ότι εκείνο που απομένει είναι οι Πειραιώτες να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς. Πώς έχει το θέμα του 26χρονου μέσου, ο οποίος φέρεται να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θετικά για τον Ολυμπιακό

είναι τα μηνύματα που αφορούν τον Κριστιάν Τσάβες, ο οποίος - σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του - βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Γκόνι δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 9» εξέφρασε πως η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και περιμένει οι «ερυθρόλευκοι» να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

«Είναι σε καλό δρόμο του Τσάβες για την Ελλάδα. Το μόνο που απομένει είναι να γίνει επίσημη η πρόταση που έχουμε», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Αργεντινού χαφ και πρόσθεσε: «Θα είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του και επιπλέον πιστεύουμε ότι πρέπει να πάει σε άλλη ομάδα εκτός της Μπόκα, επειδή εκεί υπάρχει ο Ρικέλμε Ο Τσάβες είναι ώριμος και πρόκειται για ιδανική στιγμή να πάρει μεταγραφή. Έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αγωνίζεται ως βασικός».

Δηλώσεις στο ίδιο Μέσο έκανε και ο πρόεδρος του συλλόγου του Μπουένος Άιρες, Ντανιέλ Ανχελίσι και παραδέχθηκε ότι «η Μπόκα χρειάζεται να πουλήσει». Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τον Τύπο της Αργεντινής να θεωρεί πολύ πιθανή την ολοκλήρωση την μετακίνηση του Τσάβες στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα