Προχωράει για Καθάριο η ΑΕΚ

12:52 4/3/2014 - Πηγή: AEK365

Την απόφαση να προχωρήσουν για την απόκτηση του Νίκου Καθάριου έχουν πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ. Η Ενωση παρακολουθεί εδώ και καιρό τον διεθνή παίκτη του Πανθρακικού ο οποίος έχει συνεχόμενες συμμετοχές αφού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ακη Μάντζιου. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο

με τον Πανθρακικό και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα της Θράκης για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης το καλοκαίρι να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ο Καθάριος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, φυσικά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την δική του συμφωνία, αλλά τον πρώτο και το τελευταίο λόγο το έχει φυσικά ο Πανθρακικός.

Ο Νίκος Καθάριος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1994 και αγωνίζεται σαν μέσος αλλά έχει αγωνιστεί και σαν αριστερό μπακ, αφού παίζει και με τα δύο πόδια. Πριν τον Πανθρακικό έπαιζε στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Football League όπου σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε ένα τέρμα. Στον Πανθρακικό έχει 7 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες εκτός της Ανδρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα