«Πρέπει να πληρώσει για Καστιγιόν ο Παναθηναϊκός»

18:12 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζόφρι ΚΑστιγιόν αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, ωστόσο για να γίνει δικός του θα πρέπει να πληρώσει κάποιο αντίτιμο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Μαρκ Όφερμαρς.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αναστασίου, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ένας νέος προπονητής που έχει πολλά να προσφέρει στους «πράσινους».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο Novasports.gr:

Για το αν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση Καστιγιόν:
Έχω ήδη μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου και τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, τον Νίκο Νταμπίζα. Σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα. Γνωρίζω φυσικά πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, όμως αν θέλεις να αποκτήσεις έναν παίκτη, πρέπει να πληρώσεις λίγα χρήματα. Ακόμα και αν πας στο μπακάλικο για να πάρεις κάτι, θα πρέπει να πληρώσεις. Ίσως όμως συμβεί αργότερα...

Για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας Άγιαξ- Παναθηναϊκού, λόγων των καλών σχέσεων που διατηρεί ο Γιάννης Αναστασίου με τον σύλλογο:
Έχουμε πάντα κάποιους παίκτες, τους οποίους θα θέλαμε να δανείσουμε σε ομάδες. Με αυτή τη λογική, υπάρχει πάντα η πιθανότητα συνεργασίας σε αυτό το επίπεδο.

Για τον Γιάννη Αναστασίου και την επιλογή του Παναθηναϊκού να εμπιστευτεί έναν νέο τεχνικό:
Κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην Ελλάδα. Είναι ένας νέος προπονητής, ο οποίος αρχίζει την καριέρα του και κάποιες στιγμές πρέπει να ανοίξεις το μυαλό σου και να μην εμπιστεύεσαι μόνο προπονητές που έχουν κάποιο όνομα, αλλά να κοιτάς και την άλλη πλευρά. Να εξετάζεις όλες τις πιθανότητες. Και νομίζω ότι είναι καλό για τον Παναθηναϊκό, ότι έχει επιλέξει έναν νέο προπονητή, ο οποίος θέλει να δείξει την αξία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα