«Πράσινο» στην αναμόρφωση του «Μπερναμπέου»

11:17 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Οπως ήταν αναμενόμενο, μετά τον δήμο της Μαδρίτης άναψε το πράσινο φως στην αναμόρφωση του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και η αυτόνομη επαρχία της ισπανικής πρωτεύουσας. Το τελευταίο μεγάλο πρότζεκτ του Φλορεντίνο Πέρεθ πλέον μπορεί να αρχίσει μετά τις ανταλλαγές εκτάσεων μεταξύ του συλλόγου και του δήμου της Μαδρίτης που έγιναν προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο και να εκμεταλλευτεί καλύτερα η «βασίλισσα» τους χώρους που χρειάζεται για τις εμπορικές δραστηριότητες, όπως ρεστοράν, ξενοδοχείο, γυμναστήρια, αίθουσες σινεμά

και άλλα.

Οι εργασίες για τον εκμοντερνισμό του ιστορικού γηπέδου αναμένεται να αρχίσουν σε έναν χρόνο περίπου, αν και κάποιοι τομείς μπορεί να υποβληθούν σε αλλαγές από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ηδη, δε, υπάρχει πρότζεκτ που είναι το φαβορί μεταξύ της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Τζουζέπ Ρίμπας, μέλος της Μπαρτσελόνα και που το 2010 στήριξε την υποψηφιότητα του Τζάουμε Φερέρ, συνεχιστή του έργου του Τζουάν Λαπόρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα