Πραντέλι: Μόνο αυτή θα σταματήσει την Γιουβέντους

13:46 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 14 αγωνιστικές στην Serie A ο Τσέζαρε Πραντέλι κατέληξε στο συμπέρασμα πως η μόνη ομάδα που μπορεί να σταματήσει την Γιουβέντους είναι η ίδια η Γιουβέντους προσθέτοντας πως η μοναδική περίπτωση να μην στεφθεί και φέτος πρωταθλήτρια είναι να χάσει μόνη της τον τίτλο.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Η ομάδα που μπορεί να σταματήσει την Γιουβέντους είναι η... Γιουβέντους. Το πρωτάθλημα θα

πάει ξανά στο Τορίνο, εκτός και αν το χάσουν μόνοι τους. Η Γιουβέντους είναι εντυπωσιακή. Είναι εκείνη που δίνει το ρυθμό σε κάθε αγώνα και δεν ικανοποιείται ποτέ. Παίζει σε όλο το ματς έχοντας συγκεκριμένες ιδέες και στόχους. Ο Κόντε έχει καταφέρει κάτι το εκπληκτικό. Δουλεύει στις λεπτομέρειες και αυτές είναι που κάνουν την διαφορά".
Ο Πραντέλι μίλησε και για την Φιορεντίνα του Βιτσέντζο Μοντέλα: "Ο Μοντέλα έχει φτιάξει μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο ή το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται. Ο Βιτσέντζο κατάφερε να δώσει ιδέες και ποιότητα στην ομάδα και μάλιστα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα".
Τέλος ο Τσέζαρε Πραντέλι μίλησε και για την απόλυση του Σέρζι Κόσμι από την Σιένα λέγοντας πως ο Ιταλός τεχνικός δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά από την διοίκηση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα