Πραντέλι: Με διαφορετικό επιθετικό δίδυμο

10:26 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Αρμενία δοκιμάζεται η Εθνική Ιταλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον Τσέζαρε Πραντέλι να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τους "11" που θα ξεκινήσουν σημειώνοντας μονάχα πως η ομάδα θα παίξει με διαφορετικό επιθετικό δίδυμο από τα άλλα παιχνίδια.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας ρωτήθηκε για την βασική ενδεκάδα και τόνισε: "Αυτό δεν μπορώ να το πω. Έχω κάποιες ιδέες, αλλά η τελική επιλογή δεν έχει γίνει ακόμα. Αυτό που ξέρω είναι πως για άλλη μια φορά θα παίξουμε με διαφορετικό επιθετικό δίδυμο. Ψάχνουμε το

καλύτερο δυνατό και αυτό μόνο μέσα από τους αγώνες θα τα βρούμε".
Για την Αρμενία, ο Πραντέλι δήλωσε: "Η Αρμενία είναι μια μοντέρνα ομάδα, σε διαρκή εξέλιξη. Παίζουν καλά στην επίθεση και μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Παρακολουθήσαμε τα τελευταία της παιχνίδια και είδαμε τις αρετές της. Οι παίκτες μου πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς".
Ο Πραντέλι επιπλέον υπογράμμισε πως η Εθνική Ιταλίας θα πρέπει να βρει έναν καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι της και σημείωσε πως οι διεθνείς έχουν δείξει μεγάλη συγκέντρωση στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα