Πραντέλι: Αξίζαμε να κερδίσουμε

07:52 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιταλία επικράτησε με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι της Αγγλίας και προκρίθηκε στον ημιτελικό του EURO 2012 με τον Τσέζαρε Πραντέλι να κάνει λόγο για μια πανάξια πρόκριση που ήρθε, όπως είπε, λόγω της ικανότητας και του χαρακτήρα της ομάδας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Κίεβο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και αξίζαμε να κερδίσουμε.

Τα πήγαμε πολύ καλύτερα από απλώς... καλά, είχαμε υπομονή και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ στον αγώνα, αλλά επικρατήσαμε στα πέναλτι. Εκεί χρειάζεσαι πάντα και την βοήθεια της τύχης. Δεν είναι όμως μόνο θέμα τύχης, είναι σε συνδυασμό με την ικανότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας".
Όσο για τον ημιτελικό της Τετάρτης κόντρα στην Γερμανία, ο Πραντέλι δήλωσε: "Η Γερμανία είναι το φαβορί γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει δυο επιπλέον μέρες ξεκούρασης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποκατασταθούμε γρήγορα, να έχουμε τους τραυματίες μας πίσω και να εμφανιστούμε όσο καλοί ήμασταν στον προημιτελικό. Ο Αμπάτε και ο Ντε Ρόσι αποχώρησαν με μυϊκούς τραυματισμούς και θα δούμε αύριο σε τι κατάσταση θα είναι".

Keywords
Τυχαία Θέματα