Πράνιτς: Πώς είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ;

09:14 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και στα 90 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο Ντάνιελ Πράνιτς να αναρωτιέται πώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στην δεύτερη θέση, εννιά βαθμούς μπροστά από τους "πράσινους".
Σε δηλώσεις του ο Κροάτης χαφ

του Παναθηναϊκού τόνισε: "Ήταν εξαρχής ένα σημαντικό παιχνίδι, επειδή στα προηγούμενα δυο ματς πήραμε μόνο ένα βαθμό. Οπότε θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ειδικά από την στιγμή που παίζαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον δεύτερο της βαθμολογίας. Αλλά όταν βλέπεις αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να πεις πως αυτοί είναι δεύτεροι και εμείς πέμπτοι (σ.σ. πριν το παιχνίδι). Υπήρχε μόνο ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, τους δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πώς ο ΠΑΟΚ είναι στην δεύτερη θέση! Δεν έδειξαν τίποτα. Νομίζω ότι ήταν τυχεροί που το σκορ ήταν μόνο 2-1".
Σε ερώτηση αν με αυτή την εμφάνιση ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως μπορεί να τερματίσει πρώτος στα play off, ο Πράνιτς δήλωσε: "Αυτό ελπίζουμε. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πλέον τα νέα παιδιά έχουν αρχίσει να σκέφτονται στο παιχνίδι. Αν μείνουμε άλλη μια χρονιά μαζί, θα είμαστε απίστευτα δυνατοί. Έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, ώστε να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ καλό για εμάς. Μια μεγάλη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα