Πούλησε μπουκαλάκια με... φαντάσματα!

15:28 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άβι Γούντμπερντ κατάφερε να πάρει 1.500 ευρώ από την πώληση δυο μικρών μπουκαλιών. Τα μπουκάλια δεν είχαν φτιαχτεί από κάποιο σπουδαίο υλικό, απλώς μέσα τους έχουν φυλακισμένα δυο... φαντάσματα!

Η Άβι, υποστηρίζει ότι στο σπίτι που κατοικούσε, στην πόλη Κριστιαντσέρτς της Νέας Ζηλανδίας, υπήρχε έντονη μεταφυσική δραστηριότητα, που την είχε κουράσει κι έτσι κάλεσε ένα εξορκιστή ώστε να διώξει τα φαντάσματα που έκοβαν βόλτες στο σπίτι της.

Πραγματικά, ο εξορκιστής σύμφωνα με την Άβι κατάφερε να παγιδεύσει τις οντότητες σε δύο φιαλίδια με αγιασμό.

«Ο αγιασμός εξασθενεί την

ενέργεια των φαντασμάτων, ρίχνοντας τα σε μια κατάσταση ύπνου. Δεν παρουσιάστηκε καμία παραφυσική δραστηριότητα στο σπίτι από τότε που "εμφιαλώθηκαν", στις 15 Ιουλίου του 2009. Πιστεύω, ότι βρίσκονται μέσα στα φιαλίδια», ανέφερε σε ιστοσελίδα δημοπρασιών που πούλησε τα φιαλίδια.

Μάλιστα έδωσε και οδηγίες για το πώς να εγκαταστήσει κανείς τα φαντάσματα στο σπίτι του!

Η δημοπρασία κράτησε δυο εβδομάδες και η συγκεκριμένη προσφορά Στις δύο εβδομάδες που κράτησε η δημοπρασία των φιαλιδίων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δέχτηκε 214.000 επισκέψεις και το προσφερόμενο ποσό έφτασε τα 2.830 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (1.500 ευρώ). Αν και δεν έγινε γνωστό το όνομα του αγοραστή, η Γούντμπερτ δήλωσε ότι θα προσφέρει τα χρήματα σε μία εταιρεία προστασίας ζώων, κρατώντας μόνο το ποσό που πλήρωσε τον εξορκιστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα