Πουλίδο: Έτοιμοι με ΑΕΚ

16:44 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στις δυο πρώτες αγωνιστικές της Super League ο Άρης παρουσίασε κακή εικόνα συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής ένα βαθμό χωρίς να βάλει γκολ με τον Ρούμπεν Πουλίδο ωστόσο να υποστηρίζει πως η ομάδα, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, θα είναι έτοιμοι να "χτυπήσει" το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ

στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero" για
-τις πρώτες του μέρες στον Άρη: «Ήμουν άτυχος διότι στην αρχή υπέφερα από έναν ύπουλο τραυματισμό. Τώρα είμαι καλά ανεβάζω συνεχώς ρυθμό και νιώθω πολύ όμορφα. Η οικογένεια μου έχει εγκλιματιστεί καλά στην πόλη, τώρα βρήκαμε και σπίτι και όλα κυλούν ομαλά μέχρι στιγμής».
-το αν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ: «Νιώθω πολύ καλά, μένουν άλλες 8-9 μέρες μέχρι εκείνο το παιχνίδι και πιστεύω πως τότε θα είμαι 100% έτοιμος. Νιώθω ότι πλησιάζω τα υψηλά στάνταρ μου και ότι βρίσκω τη φόρμα μου σιγά σιγά».
-τι ήταν αυτό που τον κράτησε στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα βρίσκομαι δύο χρόνια και νιώθω πολύ άνετα. Δεν είναι μόνο η χώρα σας που περνά δύσκολα. Εγώ είχα εδώ δύο γεμάτες χρονιές, ξέρω ότι εδώ με εκτιμούν και αποφάσισα να μείνω. Ζύγισα τα πράγματα προσεκτικά και αποφάσισα πως ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση που πήρα».
-το αν είναι έτοιμος να επωμιστεί το ρόλο του ηγέτη: «Ήξερα από την αρχή ότι θα έχω ένα ειδικό ρόλο στην ομάδα. Αρχικά όμως στόχος μου είναι να παρουσιαστώ εγώ καλός μέσα στο γήπεδο και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σε αυτούς που με επέλεξαν. Από κει και πέρα ευχαρίστως να μεταλαμπαδεύσω εμπειρίες και ποδοσφαιρικές αξίες στα νεαρά παιδιά. Βλέπω ότι έχουν πάθος και ταλέντο και πιστεύω ότι όταν η ομάδα δέσει τότε θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Να τονίσω παράλληλα πως επειδή είμαι έμπειρος, δεν σημαίνει πως τα ξέρω όλα. Στο ποδόσφαιρο συνέχεια μαθαίνεις και εγώ ήρθα στον Άρη για να κερδίσω νέες εμπειρίες και να μάθω πράγματα».
-το αν περίμενε να αγωνιστεί και πάλι με τον Αγκάνθο: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Η ζωή κάνει κύκλους. Τον Νταβίντ τον γνωρίζω από 12 χρονών όταν παίζαμε μαζί στους μικρούς της Ρεάλ. Ελπίζω να τα πάμε καλά φέτος, ώστε να βοηθήσουμε το σύλλογο να βγει από μια δύσκολη στιγμή».
-το αν θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας: «Με τα χαρακτηριστικά που έχει είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει την ομάδα. Βέβαια, δεν πρέπει να πάρει όλο το βάρος πάνω του. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς και έτσι μέσω της συνολικής προσπάθειας να μας βοηθήσει με την ποιότητά του».
-τα χαρακτηριστικά του Αγκάνθο: «Είναι πού δυνατός στον αέρα και κρατά καλά τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δεινός σκόρερ. Πάντα ψάχνει το γκολ και κινείται συνέχεια με σκοπό να βρεθεί στην κατάλληλη θέση. Αν η ομάδα τον βοηθήσει και τον κάνει να νιώσει άνετα, είμαι σίγουρος ότι θα ξεδιπλώσει τις αρετές του μέσα στο γήπεδο».
-το αν έχουν παίξει αντίπαλοι στο παρελθόν: «Ναι έχουμε παίξει αρκετές φορές. Στην Πριμέρα αλλά και στη Σεγούντα Ντιβιζιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα