«Πώς έγινε έτσι ο ΠΑΟ;»

10:37 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες η Σετούμπαλ κατέθεσε προσφυγή στην FIFA ζητώντας τα χρήματα που της οφείλονται από την μεταγραφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό με τον πρόεδρο της ομάδας να αναρωτιέται πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο οι "πράσινοι" και να δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον Ζέκα.

Σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Ολιβέιρα τόνισε: "Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε έξτρα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Απορώ όμως πώς έγινε έτσι, πώς έφτασε σε αυτό το σημείο αυτή η μεγάλη

ομάδα".
Για το ποσό που εκκρεμεί από την πώληση του Ζέκα, ο πρόεδρος της Σετούμπαλ δήλωσε: "Ελπίζω πως θα βρεθεί μια λύση που θα εξυπηρετεί την Σετούμπαλ και τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε με τα στελέχη του Παναθηναϊκού και να βρούμε ένα τρόπο για να τακτοποιηθεί η οικονομική εκκρεμότητα. Ο Παναθηναϊκός είχε έναν οικονομικά ισχυρό πρόεδρο. Πώς έφτασε σε αυτό το σημείο;".
Για την κίνηση της Σετούμπαλ να προσφύγει στην FIFA, ο Φερνάντο Ολιβέιρα τόνισε: "Δεν θέλουμε να τιμωρηθεί ένας ιστορικός σύλλογος. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Πήγαμε στην FIFA για να διασφαλίσουμε τα χρήματα μας. Τα πράγματα εδώ δεν διαφέρουν πολύ. Η κρίση χτύπησε την Ελλάδα, χτύπησε όμως και την Πορτογαλία. Αντίστοιχα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουμε και εμείς. Όσο για την προσφυγή στην FIFA, δεν γινόταν αλλιώς. Στείλαμε ένα σωρό χαρτιά να μάθουμε γιατί δεν έχουν καταθέσει το ποσό. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Ταξίδεψα στην Αθήνα μήπως λύσουμε το θέμα, αλλά τίποτα. Μας ανησύχησε το γεγονός ότι ο Ζέκα δεν υπέγραψε τον διακανονισμό που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός".
Ο πρόεδρος της Σετούμπαλ άφησε για το τέλος μια αποκάλυψη λέγοντας: "Όπως πληροφορήθηκα, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένα ποσό στα τέλη της εβδομάδας. Εκείνος με τον οποίο επικοινωνώ στην Ελλάδα, μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει ένα ποσό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ότι σκοπεύει να καταθέσει στο λογαριασμό της Σετούμπαλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα