Πόποβιτς: Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε

10:50 16/7/2014 - Πηγή: AEK365

Σε φιλικό προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από την Ντνίπρο με τον Δημήτρη Πόποβιτς να υπογραμμίζει πως η ήττα δεν είναι ποτέ ικανοποιητική ως αποτέλεσμα γιατί, όπως είπε, ο ΠΑΟΚ θέλει πάντα να κερδίζει. Παράλληλα, μίλησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Άγγελος Αναστασιάδης στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πόποβιτς,

στους εκπροσώπους του Τύπου
- Για τη χθεσινή ήττα από την Ντνίπρο: "Παίζαμε με μια ομάδα πολύ δυνατή σε σχέση με τη Σταντάρ Λιέγης. Η ήττα δεν μπορεί να ικανοποιεί ποτέ ως αποτέλεσμα. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Αυτή η ομάδα ήταν πιο έτοιμη και είχε δώσει περισσότερα παιχνίδια. Εμείς ήμασταν και πιο κουρασμένοι, αλλά και πάλι προσπαθήσαμε για το καλύτερο".
- Για το τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι: "Σίγουρα το μόνο που δεν κρατάμε είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είχαμε καλή παρουσία, προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα που μας ζητάει και ο προπονητής στη προπόνηση".
- Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το γκολ που δέχτηκε: "Τις περισσότερες φορές μετά από ένα γκολ που δέχεσαι πέφτεις. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ για την ισοφάριση αλλά δεν το καταφέραμε".
- Για το αν αισθάνεται πως ο Άγγελος Αναστασιάδης του δείχνει εμπιστοσύνη, αφού συνέχεια του κάνει παρατηρήσεις: "Όλα αυτά θα κριθούν στη συνέχεια. Όταν πάντως ένας προπονητής ασχολείται συνέχεια μαζί σου και κάνει παρατηρήσεις σίγουρα θέλει να σε βελτιώσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα