Πολυτιμότερος ο Καραγιάννης

23:37 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο παλμαρέ του έχει τρεις τίτλους πρωταθλητή (δύο με τον Ολυμπιακό κι έναν με τον Παναθηναϊκό), ένα Κύπελλο (με τον Ολυμπιακό), αλλά αυτό που έλλειπε από την συλλογή του Νίκου Καραγιάννη ήταν ο τίτλος του MVP ΟΠΑΠ τον οποίο κατέκτησε χάρις στην εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είμαι ξετρελαμένος! Ήθελα ένα τέτοιο... αγαλματάκι στο σπίτι μου και χαίρομαι πάρα πολύ, αφού μια μεγάλη νίκη του Παμβοχαϊκού συνδυάστηκε με μια προσωπική διάκριση», είπε κατενθουσιασμένος ο έμπειρος κεντρικός, ο οποίος βρέθηκε από... σπόντα στο βόλεϊ.
«Είχα δοκιμάσει τα πάντα, αλλά μια μέρα βρέθηκε στο σχολείο μου στο Νέο Ηράκλειο ο Γιώργος Μπακοδήμος και με επέλεξε λόγω σωματότυπου για το αθλητικό σχολείο κι έτσι ξεκίνησα», θυμάται ο ίδιος ενώ λίγους μήνες αργότερα βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας (πήγε εκεί λόγω συμμαθητών) όπου είχε ως συμπαίκτη τον πασαδόρο του στον Παμβοχαϊκό Κώστα Στιβαχτή και προπονητή τον... Νίκο Ζαλμά.
«Η ζωή κύκλους κάνει και να που βρεθήκαμε κι οι τρεις μαζί στην ίδια ομάδα. Κι η αλήθεια είναι ότι είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ανήκω σ' αυτό το σύνολο».
Πέρσι ως παίκτης του ΠΑΟΚ επίσης ανήκε στην ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, φέτος κάτι ανάλογο (σε μεγαλύτερο βαθμό) ισχύει για τον νεοφώτιστο Παμβοχαϊκό. «Δεν ξέρω αν εγώ είμαι το γούρι, όμως η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν είχαμε κρυφές ελπίδες γιατί βλέπαμε ότι υπάρχουν οι δυνατότητες, αλλά σίγουρα η όλη πορεία μας είναι πραγματικά εντυπωσιακή».
Όπως εντυπωσιακή ήταν και η ανατροπή που πέτυχαν το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στους ερυθρόλευκους.
«Έτσι όπως ξεκίνησε το πρώτο σετ, είχα στο πίσω μέρος του μυαλό μου τη σκέψη ότι θα φεύγαμε πολύ γρήγορα από το γήπεδο...», παραδέχθηκε αρχικά και συμπλήρωσε με νόημα: «Αυτό που μου έδινε κουράγιο ήταν ότι συνήθως στα εντός έδρας παιχνίδια μας χάνουμε το πρώτο σετ... Δεν είναι ότι το κάνουμε επίτηδες, αλλά αν είναι να κερδίζουμε όλα τα ματς ας το χάνουμε. Από κει και πέρα, η αλήθεια είναι ότι όσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός έχανε την φρεσκάδα του, έκανε πολλά λάθη και αυτό μας βοήθησε να γυρίσουμε το παιχνίδι»
Ο Παμβοχαϊκός είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, απέχει 9 βαθμούς από τον 5ο, αλλά σύμφωνα με τον Καραγιάννη: «η θέση μας στην τετράδα δεν είναι 100%. Θέλουμε δύο νίκες ακόμη, αλλά η αλήθεια είναι ότι συγκριτικά με τν αρχή της σεζόν έχουμε αλλάξει στόχους. Αν δεν μπούμε τετράδα τώρα θα είναι αποτυχία, με την έννοια ότι θα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που κάνουμε».
Ο MVP ΟΠΑΠ της 16ης αγωνιστικής, χαρακτήρισε Ηρακλή και Ολυμπιακό «τα δύο φαβορί για τον τίτλο, αλλά οι διαφορές είναι μικρές και αν βρεθείς σε καλή μέρα όλα είναι δυνατά. Κι αν στα πλέι οφ είσαι φορμαρισμένος όλα γίνονται», ενώ δεν έκρυψε ότι η χθεσινή νίκη άνοιξε την όρεξη της ομάδας του για το Κύπελλο (στον προημιτελικό παίζει με τον Ολυμπιακό).
«Το γεγονός ότι και τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό πήγαν στα πέντε σετ, ενώ κερδίσαμε το δεύτερο πα
Keywords
Τυχαία Θέματα