«Πολύ έξυπνος ο Λοτζέσκι»

19:32 13/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες (12/08) ο Ματ Λοτζέσκι, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Βελγίου. Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Βελγίου Πασκάλ Ανζιλί, πάντως, δεν ανησυχεί για το εάν θα προλάβει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας, τον χαρακτήρισε μάλιστα πολύ έξυπνο παίκτη. «Η ενσωμάτωση του Ματ θα γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Είναι πολύ έξυπνος παίκτης και δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής. Εξάλλου, πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια με τον Ντάριο Τζέρτζια (προπονητής της Οστάνδης) του οποίου το στιλ μοιάζει πολύ με του δικού μας προπονητή, του Έντι Καστέλς».

Από την πλευρά του, ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Ματ Λοτζέσκι από την επικείμενη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ. «Έφθασα με ασφάλεια στο Βέλγιο... Είμαι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα δω τους συμπαίκτες μου», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Ματ Λοτζέσκι θα ενσωματωθεί από σήμερα (13/08) στην προετοιμασία, ενώ θα πατήσει για πρώτη φορά παρκέ με τη βελγική φανέλα στις 17 Αυγούστου, οπότε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας της Αμβέρσας. Η ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα γίνει μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα