Πολλά τα νέα πρόσωπα στον Πλατανιά

21:22 24/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε σήμερα στα Περιβόλια ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους υπό την παρουσία 100 περίπου φιλάθλων τους και ανθρώπων του συλλόγου.

Σε αυτή, βέβαια, υπήρξαν νέα πρόσωπα και ήταν οι Ιντζίδης, Περιστερίδης, Ζουμπουλάκης, Γουνδουλάκης, Γιωργαλλίδης, όπως και οι Τσικουδάκης, Ντούπης, Γαλανίδης, οι οποίοι προωθήθηκαν από την ομάδα Κ20. Ωστόσο, ήταν αρκετές και οι ελλείψεις,

καθώς ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ. Αυτό στον Πλατανιά ελπίζουν να γίνει το συντομότερο δυνατό, τη στιγμή που περιμένουν τον δεξιό αμυντικό Ζοάο Ντίας, τον επιθετικό Μιγκέλ Τόρες, είναι κοντά σε συμφωνία με αριστερό εξτρέμ και τσεκάρει στόπερ.

Άλλωστε, αυτό παραδέχτηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του στο περιθώριο της προπόνησης. «Οι στόχοι είναι μεγαλύτεροι από πέρυσι. Θέλουμε να φτιάξουμε μια πιο δυνατή ομάδα. Δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ αλλά ελπίζουμε να γίνει στο άμεσο διάστημα. Δεν είναι εύκολο να γίνει γιατί οι επιλογές πρέπει να είναι προσεκτικές», ήταν τα λόγια του.

Δηλώσεις έκαναν και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών, με τον Θωμά Ναζλίδη να ελπίζει σε περισσότερες επιτυχίες. «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω. Το ήθελα από την αρχή. Να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε περισσότερες επιτυχίες από πέρυσι».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Ιντζίδης τόνισε πως συμβουλεύτηκε τον Απόστολο Γιάννου για να πάρει την απόφασή του. «Μίλησα με τον Απόστολο Γιάννου. Μου είπε τα καλύτερα για τον Πλατανιά. Πιστεύω ότι μέσα από την ομάδα θα καθιερωθώ στην κατηγορία».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Περιστερίδης πιστεύει ότι ο Πλατανιάς είναι ομάδα με μέλλον και πολλά κίνητρα. «Ο Πλατανιάς είναι ομάδα με μέλλον. Πήρα την απόφαση να γυρίσω στα Χανιά γιατί ο Πλατανιάς είναι ομάδα με πολλά κίνητρα. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του, με έπεισε».

Keywords
Τυχαία Θέματα