«Ποιος ακριβός ο Πογκμπά από Μέσι-Ρονάλντο»

16:13 26/1/2015 - Πηγή: AEK365

Δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, έκανε ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο Πολ Πογκμπά... πιάνει περισσότερα λεφτά από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε ποια ομάδα θα βρίσκεται ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός από το καλοκαίρι.
«Ο Πολ είναι ο πιο ακριβός από όλους: κοστίζει περισσότερο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι. Υπάρχουν ελάχιστες ομάδες στον κόσμο που έχουν την οικονομική δυνατότητα

να τον αποκτήσουν.
Εάν έβγαινε σήμερα στην αγορά θα ήταν ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον πελάτη μου», δήλωσε αρχικά ο Ραϊόλα σε συνέντευξή του στην «Daily Mail».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν μόνο οκτώ ομάδες που μπορούν να τον κάνουν δικό τους. Είμαι πεπεισμένος πως αυτές οι ομάδες θα δώσουν μάχη για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Θα παραμείνει σίγουρα στη Γιουβέντους μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά θα δούμε. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον», σημείωσε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Πάντως αυτές οι δηλώσεις έρχονται μία ημέρα μετά την ατάκα του Μάσιμο Αλέγκρι πως «ο Πογκμπά αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα