Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική συνέλευση για το παραχωρητήριο του γηπέδου

16:22 2/2/2015 - Πηγή: AEK365

Αύριο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ όπου θα επικυρωθεί η σύμβαση του σωματείου με την εταιρία Δικέφαλος 1924 για την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς εντάξει μέχρι και το έτος 2014. Οπως αναφέρει ρητά

η πρόσκληση στην τελευταία πρόταση δεν είναι απαραίτητο να καταβληθεί συνδρομή για το έτος 2015. Οσα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ΓΣ που αρχίζει στις 6 μ.μ. μποορύν να πληρώσουν την συνδρομή τους και αύριο αφού θα υπάρχει ειδικό γραφείο στην αίθουσα όπου θα διεξαχθεί για την πληρωμή συνδρομών. Η διοίκηση δεν απαιτεί και την συνδρομή του 2015 για να δώσει το δικαίωμα σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη να λάβουν μέρος στην ιστορική αυτή συνέλευση. Ακολουθεί η ανακοίνωση - πρόσκληση των μελών:

"Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ) με απόφαση του Δ..Σ. που ελήφθη την 21.1.2015, αποφάσισε να συγκαλέσει σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της, τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 2 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, η οποία θα λάβει χώρα στο Μαρούσι, στην αίθουσα μελών VIP του ποδοσφαιρικού σταδίου ΟΑΚΑ, με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διάταξης:
Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης.
Επικύρωση των Αποφάσεων των τελευταίων Γ.Σ. με τις οποίες εγκρίθηκαν οι ιδρύσεις των ΑΑΕ ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης και οι διοκητικός και αγωνιστικός απολογισμός της περιόδου 1.5.2013 - 30.6.2014.
Επικύρωση της σύμβασης για την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε περίπτωση μη επίτευξης της νομίμου απαρτίας, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γ.Σ. στις 3 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Τρίτη στον ίδιο τόπο και ώρα 18.00. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς ενημερωμένα μέχι 31.12.2014".

Keywords
Τυχαία Θέματα