Ποδοσφαιρικός Καζαμίας 2012!

02:42 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αφού «ρούφηξα» τέσσερις συνεντεύξεις Πιτ Παπαδάκου στο «ΦΩΣ», αποστήθισα το βιβλίο του Λιακόπουλου «Οι Τολτέκοι άκουγαν Κιάμο» και πήρα τηλέφωνο την Μίριαμ και τον Τζόσουα μου ήρθε η επιφοίτηση. Σαν μια σύγχρονη Πυθία χρησιμοποιώντας αντί για δάφνη, ουίσκι μπόμπα 98 οκτανίων μου εμφανίστηκαν σκόρπια γεγονότα από το ποδοσφαιρικό μας μέλλον. Φυσικά δεν θα μπορούσα να τα κρατήσω μόνο για εμένα...

Ιανουάριος

Με κίνηση ματ ο Βασίλης Ξενιάδης

αγοράζει τελικά το Facebook. Συγκίνηση προκαλεί η επιστροφή του Ντιόγκο στο «Ποσειδόνιο». «Δεν σας ξέχασα ποτέ» δηλώνει ο Βραζιλιάνος. Η έκτη ξαδέλφη του Αλ Σαούντ γνωστή ως «Ζιγκουάλα η τρίστηθη» κάνει πρόταση για τον Παναθηναϊκό και την εκπροσωπεί ο Σπύρος Ρέβης. Αποδρά ο Μάκης Ψωμιάδης.

Φεβρουάριος

Ο Σπύρος Ρέβης αναλαμβάνει την προεδρία του ΠΑΟ και αποχωρεί μετά από τρεις μέρες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ο «Τζίγκερ» επιστρέφει και δηλώνει: Δίνω τις μετοχές μου με δέκα κιλά λάδι. Ο Βγενόπουλος ζητά να εγγυηθεί ότι θα του επιστρέψει τον τενεκέ και η συμφωνία χαλάει. Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ο Γιώργος Τουρσουνιδης και κάνει την πρώτη προπόνηση στην «Πύλη Αξιού». Βοηθός του ο Ζαφείρης Μελλάς.

Μάρτιος

Πανελλήνια συγκίνηση από το δράμα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλεύεται με διάτρηση στομάχου μετά από 19ώρο γεύμα. Από το κρεβάτι του πόνου δηλώνει: «Διδάξαμε μάσα». Ο Γιώργος Καραγκούνης αποχωρεί από τον ΠΑΟ και μετακομίζει στους Γκάλαξι του Λος Άντζελες όπου έχει και πρόταση να παίξει σε Χολιγουντιανή παραγωγή.

Απρίλιος

Με εκπληκτική πορεία η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Ο Σισέ, παρότι ανήκει στη Λάτσιο, παίζει σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού μεταμφιεσμένος σε Βύντρα. Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπου αποθεώνεται από πλήθος δημοσιογράφων. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης επιστρέφει στην προεδρία της ΕΠΟ και δηλώνει: «Θα καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο από όσους το κατέστρεψαν τόσο χρόνια». Αποθεώνεται επίσης.

Μαΐος

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» τελειώνουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πίσω την ΑΕΚ όμως με έφεση για χρήση πετρελαίου θέρμανσης στο πούλμαν της Ένωσης κατακτούν πανάξια τον τίτλο. Την ανάλυση στο πετρέλαιο έκανε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. 60.000 άτομα στη φιέστα. Ο Γιώργος Τουρσουνίδης παραιτείται και βγάζει CD με ζεϊμπέκικα. Ο Λεβαδειακός με απόφαση του προέδρου του αλλάζει τα χρώματα του σε κόκκινο και άσπρο.

Ιούνιος

Μετά από διαπραγματεύσεις 20 ημερών με τον Ολυμπιακό ο Ερνεστο Βαλβέρδε συμφωνεί με την Σανταντέρ. Διακομίζεται σε νοσοκομείο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος με αποπληξία που προκλήθηκε από το μπλοκάρισμα φαξ και την αδυναμία να στείλει μια ανακοίνωση. Δεν διατρέχει κίνδυνο. Πρώτος προπονητής στον Άρη ο Αρτούρ Λεκμπέλο.

Ιούλιος

Συλλαμβάνεται ο Μάκης Ψωμιάδης στη Γουαδελούπη με μουστάκι και ξυρισμένο κεφάλι. Ανακαλύπτεται σε ημιυπόγειο στα Κάτω Πατήσια γιάφκα με 20.000 κασέτες μ

Keywords
Τυχαία Θέματα