Ποδοσφαιρική γιορτή στη Μαδρίτη

23:43 18/3/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΑΛΚΕ: 3-1 (6-1)

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγο Μπερναμπέου

Εκπληκτικό ματς έγινε στο Μπερναμπέου όπου Ρεάλ και Σάλκε έπαιξαν επιθετικά με τους μερέχνες να επικρατούν τελικά με 3-1 και να σφραγίζουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Οι Μαδριλένοι μόλις στο 7ο λεπτό προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο

τραυματίσητκε ο Χεσέ (πιθανότατα υπέστη ρήξη χιαστών). Όσο περνούσαν τα λεπτά η Ρεάλ ανέβαζε την πίεση και στο 21' ήρθε το γκολ. Ο Μοράτα με πολύ ωραία ενέργεια ελευθερώθηκε έδωσε στον Μπέιλ ο οποίος έκοψε για τον Ρονάλντο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Έξι λεπτά μετά ο Μπέιλ με τρομερή κούρσα μπήκε μέσα στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μοράτα ο οποίος "κατάφερε" να μη βρει σωστά τη μπάλα και να τη στείλει απελπιστικά άουτ. Η Σάλκε κατάφερε στο 31' να ισοφαρίσει όταν ο Χόογκλαντ επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Σέρχιο Ράμος και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα. Σχεδόν με τη σέντρα ο Ίσκο έκανε το σουτ με τον Φέρμαν να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 36' μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ο Μοράτα βγήκε μόνος του με τον γκολκίπερ της Σάλκε αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Ο Χούντελααρ στο 40' έκανε ωραία κίνηση και βγήκε σε θέση βολής αλλά πλάσαρε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Ολλανδός επιχείρησε να νικήσει στον Κασίγιας από πολύ μακριά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Οι Γερμανοί συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμα γκολ.

Μόλις στο 51' στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ "άγγιξε" ένα δεύτερο τέρμα όμως ο Φέρμαν έδιωξε εκπληκτικά την κεφαλιά του Κριστιάνο. Στο 55' ο γκολκίπερ της Σάλκε σταμάτησε και τον Ίσκο. Έντεκα λεπτά μετά ο Κριστάνο εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 74' όμως ο Πορτογάλος με εκπληκτικό σόλο και σουτ πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και έκανε το 2-1. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Μοράτα πέτυχε το τρίτο γκολ των Μαδριλένων. Στο 82' ο Κριστιάνο είχε δοκάρι.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος (69'Καρβαχάλ), Βαράν, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο (46'Κασεμίρο), Ιγιαραμέντι, Ίσκο, Μοράτα, Χεσέ (7'Μπέιλ), Ρονάλντο.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χόογκλαντ, Χέβεντες (58'Παπαδόπουλος), Μάτιπ, Κολάσιντς, Αϊχάν (81'Ανάν), Νεουστέντες, Ομπάσι, Ντράξλερ, Μέγερ, Χούντελααρ (46'Σαλάι).

Keywords
Τυχαία Θέματα