Μαύρη Πρωτοχρονιά για Τσέλσι!

16:41 1/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 20η αγωνιστική

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ: 5-3
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Χειρότερη Πρωτοχρονιά δεν μπορούσε να φανταστεί ο Μουρίνιο... Η Τσέλσι γνώρισε τη συντριβή στο ντέρμπι του Λονδίνου από την Τότεναμ με 5-3 και πλέον μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με τη Σίτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Τσέλσι και τίποτα

δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε. Ο Φάμπρεγας έχασε μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 15' και τρία λεπτά αργότερα ο Ντιέγκο Κόστα πήρε το «ριμπάουντ» από σουτ του Αζάρ στο δοκάρια για να ανοίξει το σκορ. Στο 25΄μάλιστα η Τσέλσι έφτασε μια ανάσα από το 2-0 όμως ο Όσκαρ καθυστέρησε μετά την ωραία συνεργασία που είχε με τον Ντιέγκο Κόστα. Κάπου εκεί όμως η Τότεναμ έδειξε να ξυπνάει. Στο 30' ο Κέιν με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή νίκησε τον Κουρτουά για το 1-1. Η Τότεναμ έδειχνει άγριες διαθέσεις με την Τσέλσι να μην βρίσκει καλά πατήματα στο χώρο. Στο 44' ο Ρόουζ με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 2-1 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κέιν κέρδισε πέναλτι από τον Κέιχιλ. Ο Τάουνσεντ δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα περιμενε κανεις μια διαφορετική εικόνα από την Τσέλσι όμως ο Κέιν είχε άλλη γνώμη. Ο Τσαντλί στο 52' τροφοδότησε τον επιθετικό της Τότεναμ, ο οποίος με υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Κουρτουά για το 4-1. Οι «μπλε» έδειξαν αντίδραση στο 60ο λεπτό όταν ο Αζάρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φάτσιο και μείωσε σε 4-2 όμως η Τότεναμ φρόντισε να κλείσει καλά όλους τους χώρους. Στο 68΄μάλιστα ο Κέιν έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για το 5-2 το οποίο ήρθε τελικά με τον Τσαντλί στο 78΄.Το μόνο που κατάφερε η Τσέλσι ήταν να μειώσει στο τελικό 5-3 με τον Τέρι στο 87ο λεπτό.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Φάτσιο, Βερτόγχεν, Ρόουζ (Ντέιβις 75'), Μπενταλέμπ, Μέισον (Ντεμπελέ 13'), Τάουνσεντ (Παουλίνιο 65'), Έρικσεν, Τσαντλί, Κέιν

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγας, Μάτιτς, Γουίλιαν (Σαλάχ 71'), Οσκαρ (Ραμίρεζ 45'), Αζάρ, Κόστα

ΚΠΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ: 1-1
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Τη νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η ΚΠΡ, που κόλλησε τελικά στο 1-1 με τη Σουόνσι.

Η ΚΠΡ αφού γλίτωσε την κόκκινη κάρτα σε χέρι του Γκριν εκτός περιοχής σε προσπάθεια Ράουτλετζ στο 5ο λεπτό, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 16΄έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία με τον Οστιν να μην εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μπάρτον. Όμως τρία λεπτά αργότερα, ο Φερ έπιασε το δυνατό σουτ έπειτα από κεφαλιά απομάκρυνση του Φερνάντες και νίκησε τον Φαμπιάνσκι για το 1-0. Η Σουόνσι άργησε να μπει στο ματς όμως και από την πλευρά της η ΚΠΡ δεν έδειξε κάτι άλλο σημαντικό μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε «ροκ». Η είσοδος του Μπονί άλλαξε τα δεδομένα και η Σουόνσι άρχισε να πιέζει ασφυκτικά. Στις κόντρα επιθέσεις όμως η ΚΠΡ ήταν φωτιά αλλά δεν κατάφερε σε δύο κλασσικές περιπτώσεις να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Τελικά, και αφού έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ράουτλετζ στο 85' βρήκε το γκολ με τον Μπονί να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Κι στο 2ολεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΚΠΡ: Γκριν, Ισλα, Νταν, Κόκερ, Χιλ, Βάργκας, Μπάρτον, Χένρι, Φερ, Οστιν, Ζαμόρα (Χόιλετ 83')

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ράνγχελ, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Μπρίτον, Κι, Ντάιερ (Εμνες 70'), Σίγκουρτσον (Μπονί 71'), Ράουτλετζ, Γκομίς

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 1-1
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Έδαφος συνεχίζει να χάνει η Γουέστ Χαμ, που κόλλησε στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Γουέστ Χαμ να χάνει την πρώτη καλή στιγμή με τον Κρέσγουελ στο 5ολεπτό και τον ίδιο παίκτη να δημιουργεί το πρώτο γκολ έξι λεπτά αργότερα. Η σέντρα του βρήκε τον Σακό, ο οποίος σημείωσε το 5ο του γκολ με κεφαλιά φέτος ανοίγοντας το σκορ. Η Γουέστ Χαμ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς χάνοντας μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0 όμως η Μπρόμιτς ήταν αυτή που πανηγύρισε, δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Σεσενιόν έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, βρήκε τον Μπεραϊνιο, ο οποίος πλάσαρε όμορφα τον Αντριαν για το 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο η Μπρόμιτς ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μπεραϊνιο να μην μπορεί να νικήσει τον Άντριαν. Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Σεσενιόν να αστοχήσει ενώ στο 57΄ο Σακό έχασε σπουδαία ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην Γουέστ Χαμ. Καλή στιγμή είχε και ο Ντάουνινγκ στο 70' με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος ανάμεσα στις δύο ομάδες

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριαν, Τζένκινσον, Κόλινς, Ριντ, Κρέσγουελ, Σονγκ, Αμαλφιτανό (Τζάρβις 55'), Κογιατέ, Ντάουνινγκ, Κάρολ (Κόουλ 84'), Σακό (Βαλένσια 72')

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ: Φόστερ, Γουίσντομ, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπερντ, Μουλούμπου (Γιάκομπ 67'), Μπραντ, Ντόρανς (Βαρέλα 79'), Σεσενιόν, Μόρισον, Μπεραϊνιο (Ιντεγιέ 73')

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 2-0
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Στοπ στην ανοδική πορεία της Άρσεναλ έβαλε η Σαουθάμπτον, που την κέρδισε με 2-0 και πλησίασε την τριάδα.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το πρώτο λεπτό με την Άρσεναλ ελαφρώς καλύτερη. Αυτή ήταν που έχασε και την πιο καλή ευκαιρία στο 20λεπτο με τον Αλέξις Σάντσες όμως ο Μανέ ήταν αυτός τελικά που άνοιξε το σκορ. Στο 34΄πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια αποφεύγοντας τον Κοσιελνί, πλάσαρε τον Σέζνι και ο Μερτεσάκερ που ακολουθούσε τη φάση δεν πρόλαβε να την απομακρύνει πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ της Σαουθάμπτον.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ προσπάθησε να μπει πιο δυνατά και με κινητήριο μοχλό τον Καθόρλα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χρειάστηκαν όμως μόλις 11 λεπτά για το επόμενο αμυντικό λάθος, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στον Τάντιτς να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ντεμπισί και Σέζνι τα έκαναν...μαντάρα δίνοντας τη δυνατότητα στον άσο των γηπεδούχων να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες όμως το 2-0 να παραμένει μέχρι τέλους για την Σαουθάμπτον.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Γκάρντος (Γιόσιντα 70'), Αλντερβάιρελντ, Φόντε, Μπερτράντ, Γουόρντ-Πρόουζ, Γουανιάμα, Τάντιτς, Μανέ (Ριντ 41'), Ντέιβις, Πέλε

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Ντεμπισί (Ακπομ 83'), Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Τσέιμπερς (Γουόλκοτ 59'), Κοκελίν, Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Ροσίτσκι, Αλέξις

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 3-3
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Ματσάρα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τις Νιούκαστλ και Μπέρνλι να κολλούν στο 3-3.

Η Νιούκαστλ θέλησε να μπει δυνατά και να δείξει ανεπηρέαστη απ΄όσα έχουν συζητηθεί τις τελευταίες μέρες για τον Άλαν Πάρντιου. Το πρώτο γκολ στη σεζόν από τον Τέιλορ στο 15ο λεπτό έδειχνε να είναι η λύση όμως τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπέρνλι κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Ντάμετ. Όμως οι «καρακάξες» δεν πτοήθηκαν. Η συνεργασία Γιάνμαατ και Κόλμπακ έφερε ένα υπέροχο γκολ από τον τελευταίο στο 26ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ξανά το προβάδισμα. Τα πράγματα πάντως δεν έδειχναν ιδανικά για την Μπέρνλι, η οποία αναγκάστηκε μέχρι το 36ο λεπτό να πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές λόγω τραυματισμών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιούκαστλ δεν μπήκε όσο δυνατά στο πρώτο και ρόλο σε αυτό έπαιξε και η αλλαγή φιλοσοφίας της Μπέρνλι, η οποία προσπάθησε να επιτεθεί. Αφού έχασε μια καλή ευκαιρία στο 48' έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 66' με σκόρερ τον Ινγκς. Η Νιούκαστλ έβγαλε όμως ψυχή παρά τη 2η ισοφάριση και στο 78ο λεπτό ο Σισοκό σκόραρε για το 3-2. Τελικά η Μπέρνλι ήταν αυτή που είπε την τελευταία κουβέντα στο ματς με τον Μπόιντ να σκοράρει στο 86΄για το τελικό 3-3.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Αλνγουικ, Γιάνμαατ, Τέιλορ (Γουίλιαμσον 59'), Κολοτσίνι, Ντάμετ, Σισοκό, Κολμπακ, Τιοτέ, Γκουφράν, Ριβιέρ (Αρμστρονγκ 56'), Αγιόθε

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Τριπιέρ, Κιν, Σακέλ (Λονγκ 16', Ριντ 36'), Μι, Μπόιντ, Τζόουνς, Μάρνεϊ (Κάιτλι 31'), Αρφιλντ, Ινγκς, Μπαρνς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 3-2
Γήπεδο: Etihad

Παραλίγο να πάθει έμφραγμα η Σίτι, αλλά τελικά κέρδισε έστω και δύσκολα με 3-2 τη Σάντερλαντ.

Τι και αν η Μάντσεστερ Σίτι είχε καθολική υπεροχή από το πρώτο λεπτό απέναντι στην Σάντερλαντ. Τα σουτ δεν έβρισκαν στόχο αλλά και τα μόλις δύο που πήγαν προς την εστία δεν ακούμπησαν δίχτυα. Η σπουδαιότερη φάση ήρθε στο 21ο λεπτό όταν ο Νάβας ελίχθηκε ωραία, έβγαλε για τον Γιόβετιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση όπως θα ήθελε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στην εκτέλεση του, δυο συνεχόμενα σουτ από Τουρέ και Σίλβα δεν βρήκαν στόχο. Πάντως στο 42' λίγο έλειψε να γίνει το 0-1 όταν ο Σεμπάστιαν Λάρσον σούταρε δυνατά όμως ο Καμπαγιέρο έπεσε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό χωρίς όμως να βρίσκει δίχτυα. Μέχρι που ανέλαβε δράση ο Γιάγια Τουρέ και στο 57ο λεπτό με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παντιλίμον για το λυτρωτικό 1-0. Το ματς άνοιξε και στο 65΄ο Σίλβα έχασε μοναδική ευκαιρία απέναντι από τον Παντιλίμον. Ένα λεπτό μετά όμως ο Γιόβετιτς δεν αστόχησε και στην επιστροφή του στην αρχική 11άδα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ωστόσο κάπου εκεί ήρθαν πάλι οι εφιάλτες πάνω από το Etihad αφού η Σίτι κατάφερε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι να χάσει προβάδισμα δύο τερμάτων. Δύο πρώην παίκτες της Σίτι κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά να φέρουν το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία. Ο Ρόντγουελ στο 68΄και ο Τζόνστον στο 71 με χτύπημα πέναλτι ισοφάρισαν όμως το ματς είχε δρόμο ακόμα. Ο Λάμπαρντ πέρασε αλλαγή στο 69' αντί του Γιόβετιτς και στο 73΄έπιασε την κεφαλιά έπειτα από την σέντρα του Κλισί νικώντας τον Παντιλίμον.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Καμπαγιέρο, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κλισί, Τουρέ, Φερναντίνιο, Νάβας, Σίλβα (90' Μίλνερ), Νασρί (85' Κολάροφ), Γιόβετιτς (70' Λάμπαρντ)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Παντιλίμον, Βεργκίνι (Κόατες 77'), Ο'Σέι, Μπράουν, Τζόουνς, Ρόντγουελ, Μπάκλεϊ (Αλβάρεζ 64'), Λάρσον, Γκόμεζ (Τζιακερίνι 57'), Τζόνσον, Γουίκαμ

ΧΑΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 2-0
Γήπεδο: KC Stadium

Την κατηφόρα έχει πάρει η Έβερτον που γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Χαλ. Αυτή ήταν και η 4η σερί ήττα για τα «ζαχαρωτά».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Έβερτον να χάνει σπουδαία ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Κονέ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Μπέσιτς. Τελικά η Χαλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Ο Ροσενιόρ, ο οποίος αντικατέστησε στο 22΄τον Ρόμπερτσον, έβγαλε ωραία σέντρα για τον Ελμοχαμαντί και αυτός αφού ξεπέρασε τον Μπέινς, νίκησε τον Τζόελ για το 1-0 στο 33ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα και η Χαλ χτύπησε ξανά, δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Γιέλαβιτς εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Η Εβερτον ήταν καλύτερη στο 2ο μέρος όμως δεν στάθηκε τυχερή σε κάποιες περιπτώσεις. Στο 53ο λεπτό ο ΜακΓκρέγκορ πραγματοποίησε μια υπέροχη επέμβαση σε σουτ του Μπάρκλεϊ ενώ στο 69΄ο Τσέστερ έβαλε τελευταία στιγμή την προβολή στον Νέιμσιθ πριν αυτός σκοράρει για το 2-1. Στο 79' πάντως ήταν η σειρά της Χαλ να απειλήσει με τον Γέλαβιτς να αστοχεί από καλή θέση.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ελμοχαμαντί, Τσέστερ, Μπρους, Ντέιβις, Ρόμπερτσον (Ροσενιόρ 22'΄), Μέιλερ, Λίβερμορ, Ραμίρεζ (Μπράντι 46'), Ερνάντεζ, Γιέλαβιτς

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τζόελ, Κόουλμαν, Αλκαράθ, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Μπέσιτς (Οβιέδο 46'), Μπάρι, Μιραλάς (Λουκάκου 46'), Μπάρκλεϊ, Νέισμιθ, Κονέ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΕΣΤΕΡ: 2-2
Γήπεδο: Άνφιλντ

Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ που βρέθηκε να νικά με 20 τη Λέστερ και με δύο γκολ σε ένα λεπτό έμεινε στο 2-2.

Η Λίβερπουλ μπήκε καλά στο παιχνίδι και έχοντας τον Στέρλινγκ ορεξάτο προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ. Το κατάφερε στο 16ο λεπτό με πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ, το οποίο κέρδισε ο Στέρλινγκ με τον Μόργκαν να σταματά την μπάλα με το χέρι. Οι «κόκκινοι» έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση και τελικά στο 40ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη φορά έκανε χέρι ο Μαρέζ σε προσπάθεια του Κουτίνιο και ο Τζέραρντ δεν αστόχησε από τα έντεκα μέτρα.

Στο 2ο ημίχρονο οι θεατές στο «Ανφιλντ» παρακολούθησαν μια άλλη αναμέτρηση. Η Λέστερ αφυπνίστηκε και εκμεταλλεύτηκε την καθίζηση της Λίβερπουλ. Αρχικά μείωσε στο 58΄με τον Νούτζεντ και δύο λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση με τον Σλουπ να νικά τον Μινιολέ από το ύψος της περιοχής. Από εκείνο το σημείο και μετά η Λίβερπουλ δεν έδειξε ικανή να ξεπεράσει το σοκ. Η Λέστερ είχε πάρει την ψυχολογία και κινδύνευσε μόνο σε κάποιες περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, κρατώντας τελικά το 2-2 και το βαθμό της ισοπαλίας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τσαν, Τουρέ, Σακό, Χέντερσον, Τζέραρντ, Λούκας, Μορένο (Λάμπερτ 85'), Κουτίνιο, Στέρλινγκ, Λαλάνα (Μπορίνι 54')

ΛΕΣΤΕΡ: Μπεν Χάμερ, Σίμπσον, Βασιλέφσκι, Μόργκαν, Σλουπ, ντε Λάετ, Τζέιμς, Ντρινκγουότερ (Νούτζεντ 36'), Χάμοντ (Καμπιάσο 67'), Μαρέζ, Βάρντι (Ουγιόα 75')

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 0-0
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Χαμένες βγήκαν Άστον Βίλα και Κρισταλ Πάλας που κόλλησαν στο στείρο 0-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Σπερόνι να σταματάει δύσκολα προσπάθεια του Μπεντεκέ μόλις στο 2ολεπτό με την Άστον Βίλα να δείχνει τις διαθέσεις της από νωρίς. Στο 12΄ήταν η σειρά της Κρίσταλ Πάλας να απειλήσει με τον Γκουζάν να νικά τον Λέντλεϊ ενώ στο 16' ο Μπολάσι έχασε μοναδική ευκαιρία απέναντι από τον τερματοφύλακα της Βίλα. Ο Μπακούνα απείλησε στο 27΄ενώ η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Κλαρκ, ο οποίος στο 14' αντικατέστησε τον Φλάαρ, να απομακρύνει προ του Ζαχά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν τόσο καλός όσο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν κυρίως να διατηρήσουν το μηδέν παρά να κυνηγήσουν το γκολ της νίκης. Παρά τις αλλαγές και από τους δύο πάγκους, τίποτα δεν άλλαξε με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Χάτον, Φλααρ (Κλαρκ 14'), Οκόρε, Σισοκό, Κλέβερλι (Γκρίλις 64'), Σάντσεζ, Μπακούνα, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ, Βάιμαν (Κόουλ 83')

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάπα, Νταν, Ντιλέινι, Γουόρντ, Κέλι, ΜακΑρθουρ (Μπάναν 90'), Κέλι, Λέντλεϊ, Πάντσεον, Ζαχά (Γκέιλ 62'), Μπολάσι

ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μπριτάνια

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς η Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με τη Στόουκ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κράουτς πήρε την κεφαλιά και ο Σόουκρος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 19' ο Ντιούφ έκλεψε από τον Έβανς και βγήκε μόνος του με τον Ντε Χέα αλλά πλάσαρε άουτ. Επτά λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση με τον Φαλκάο να εκτελεί από κοντά. Στο 65' η Στόουκ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Σμολινγκ αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την ποινή. Λίγο μετά ο Κράουτς είχε δοκάρι.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Μουνιέσα, Πίετερς, Ενζονζί, Γουέλαν, Αρναούτοβιτς (80'Ασαϊντί), Γουόλτερς, Ντιούφ, Κράουτς

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Τζόουνς, Γιάνγκ (74'Ράφαελ), Σμόλινγκ, Έβανς, Σο (64'Ερέρα), Κάρικ, Μάτα, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Φαλκάο (64'Γιανουζάι)

Keywords
Τυχαία Θέματα