Πλήρωσε την ατυχία της η ΑΕΚ

20:34 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδοσφαίρου Κ17 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στον Κόκκινο Μύλο, για την 4η αγωνιστική του 3ου γύρου του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αν και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ντέρμπι.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό

να απειλήσει, έχοντας τα ηνία της αναμέτρησης. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά του Κοντοέ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιμήτρου. Αυτό δεν έγινε και σε μια φάση αδράνειας οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με το πλασέ του Σάλιακα στο 44ο λεπτό, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι και το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε και πάλι δυνατά για να φέρει το ματς στα ίσα και η πίεση που άσκησε έπιασε τόπο, αφού έκανε το 1-1 στο 51ο λεπτό με τέρμα του Αντύπα. Όμως μια άτυχη στιγμή έδωσε την δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να πάρουν προβάδισμα. Ο Καναβέτας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασταθή απόκρουση του Ντούνη και με πλασέ έγραψε το 1-2. Η ΑΕΚ μπορούσε να φτάσει στο 2-2 στις καθυστερήσεις, αλλά ο Κατσιμήτρος έκανε πολύ καλή απόκρουση και κράτησε το 1-2. Ενώ, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η καρφωτή κεφαλιά του Κοντοέ πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιμήτρου.

ΑΕΚ: Ντούνης, Μαρκοπουλιώτης, Σεζάι, Κοντοές, Ζιβάνοβιτς, Αντύπας (65' Μωυσιάδης), Αραμπαντζής (65' Ζαχαρίου).,Κατσικάς (70' Γιαννακέλος), Κασβιρόπουλος, Τζάθας (70' Μίχας), Σταματόπουλος (25' Λίλας)

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ξανθόπουλος (75' Τόλι), Τούφας, Βατουσιάδης, Ράτζα, Μαργαρίτης (78' Μακροστέργιος), Καναβέτας, Λάτσι, Γαρυφαλάκης (85' Ποτουρίδης), Καλλέργης (35' Παπανικολάου), Σάλιακας (70' Μανθάτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα