Πλήγμα με Τσαρτσαρή στον ΠΑΟ

13:46 11/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο στο αριστερό γόνατο έχει υποστεί ο Κώστας Τσαρτσαρής όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και αυτό σημαίνει πως ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κακό για τον διεθνή μπασκετμπολίστα συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα.

Το ακριβές διάστημα απουσίας του Τσαρτσαρή θα φανεί μετά από 15 μέρες όταν ο φόργουορντ βγάλει τον νάρθηκα και υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Στον Παναθηναϊκό φοβούνται πως ο παίκτης θα απουσιάσει για πολύ καιρό καθώς εξαιτίας ενός αντίστοιχου τραυματισμού ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε μείνει εκτός παρκέ για έξι μήνες.

Στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: " Ο Κώστας Τσαρτσαρής υποβλήθηκε σήμερα σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο, στο αριστερό γόνατο. Όπως διευκρίνισε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κονίδης, ο Τσαρτσαρής θα φορά ειδικό νάρθηκα για 15 μέρες. Με τη συμπλήρωση του δεκαπενθημέρου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χθες στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα