«Πλέον διαθέτουμε αυτοπεποίθηση»

19:06 8/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας βοήθησε τη Μπαρτσελόνα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Copa del Rey και πίστωσε μεγάλο μερίδιος της πρόκρισης στην ανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης.«Η ψυχική δύναμη της ομάδος έχει βελτιωθεί αρκετά τον τελευταίο μήνα. Έχουν βοηθήσει και τα αποτελέσματα. Η ομάδα είναι πωρωμένη και γνωρίζει πώς να ξεπεράσει δύσκολες καταστάσεις, όπως συνέβη στον ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου είχαμε το προβάδισμα και ξαφνικά η αναμέτρηση έγινε περίπλοκη. Αλλά καταφέραμε κι επιδείξαμε ψυχραιμία.

Πλέον νομίζω πως διαθέτουμε την αυτοπεποίθηση, η οποία μας έλειπε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς» είπε ο Βραζιλιάνος γκαρντ της καταλανικής ομάδος και συνέχισε εν όψει του ημιτελικού απέναντι στην οικοδέσποινα Κάχα Λαμποράλ (9/2, 20:00).

«Δε φοβόμαστε έναν ή δύο παίκτες της Κάχα Λαμποράλ (βλ. Νοτσιόνι & Λάμπε). Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ομάδα με πολλούς παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Αν της αποτρέψουμε τη δυνατή εκκίνηση, όπως γίνεται συνήθως, δε θα μπορεί να τρέξει και θα αναγκαστεί να παίξει πιο στατικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα