Πλέι οφ χωρίς πρωταθλητές

10:12 17/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρεις παρατάσεις, οι Ντάλας Μάβερικς ηττήθηκαν από τους Γιούτα Τζαζ με 123-121 και πλέον είναι πολύ πιθανόν να μην μπορέσουν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Οι πρωταθλητές βρίσκονται στην έβδομη θέση (34-28) ωστόσο πλέον απειλούνται τόσο από τους Φίνιξ Σανς (32-29) όσο και από τους Χιούστον Ρόκετς (32-29) αλλά και τους Γιούτα Τζαζ (32-30). Με φόλοου κάρφωμα του Πολ Μίλσαπ, οι Τζαζ έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση όπου με εύστοχο τρίποντο του Ντιρκ Νοβίτσκι οι δυο ομάδες

οδηγήθηκαν στην δεύτερη παράταση. Ο Αλ Τζέφερσον με 28 πόντους και 26 ριμπάουντ συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη των Γιούτα Τζαζ ενώ, από την άλλη μεριά, οι 40 πόντοι του Ντιρκ Νοβίτσκι δεν ήταν αρκετοί για τους πρωταθλητές Μάβερικς.

Ο Σι Τζέι Ουότσον αστόχησε σε τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα και οι Σικάγο Μπουλς γνώρισαν απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 87-84. Ο Σεραφέν με 21 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους Ουίζαρντς ενώ από τους Σικάγο Μπουλς ο Χάμιλτον πέτυχε 22 πόντους αλλά δέχτηκε τάπα σε προσπάθεια του στα τελευταία δευτερόλεπτα ενώ οι Ρόουζ και Ντενγκ δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού. Πάντως παρά την ήττα, οι Σικάγο Μπουλς διατηρούν το προβάδισμα έναντι των Μαϊάμι Χιτ για την πρωτιά στην Ανατολή.

Οι Χιτ με τον Λεμπρόν Τζέιμς να πετυχαίνει 37 πόντους αλλά και τους 17 τελευταίους της ομάδας του, κέρδισαν τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς με 101-98 εκτός έδρας. Ο Χάμφρις με 29 πόντους και ο Μπρουκς με 24 ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους Νετς.

Στην έκτη θέση της Δύσης βρίσκονται οι Ντένβερ Νάγκετς μετά την εκτός έδρας νίκη επί των Χιούστον Ρόκετς με 105-102. Ο Άαρον Αφλάλο (26 π.) και ο Τάι Λόσον (25 π.) ήταν οι κορυφαίοι για τους Νάγκετς με τον Κώστα Κουφό σε 13 λεπτά συμμετοχής να έχει 0 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα. Ντράγκιτς και Πάρσονς σημείωσαν από 21 πόντους ο καθένας για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς.

Την ήττα των Χιούστον Ρόκετς, εκμεταλλεύτηκαν οι Φίνιξ Σανς που κέρδισαν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 125-107 και βρέθηκαν στην όγδοη θέση της Δύσης. Έξι παίκτες των Σανς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με τον Γκορτάτ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας από την Αριζόνα με 20 πόντους έχοντας μαζέψει και 10 ριμπάουντ. Από τους Μπλέιζερς ξεχώρισε ο Χίκσον με 22 πόντους.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς κέρδισαν εκτός έδρας τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 120-99 και πλέον διεκδικούν στα ίσια την πρωτιά στην Δύση από την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Πέντε παίκτες των νικητών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με τον Νιλ να είναι ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους ενώ από τους Μπλέιζερς ο Ρόμπινσον είχε 30 πόντους.

Οι Σπερς εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο Λος Άντζελες από τους Κλίπερς με 92-77. Τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο όπου οι Κλίπερς με επί μέρους σκορ 26-11 έφτασαν στην τέταρτη σερί νίκη τους με τον Γιανγκ να έχει 19 πόντους και τον Μπλέικ Γκρίφιν να μαζεύει 11 ριμπάουντ και να πετυχαίνει 17 πόντους. Ο Κέβιν Ντουράντ πέτυχε 24 πόντους για τη

Keywords
Τυχαία Θέματα