Πλάνο, σοβαρότητα, σιγουριά…

20:17 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Γελάω, δεν μπορώ να κάνω και τίποτε άλλο, με όσους κάθονται με το...ντουφέκι και περιμένουν να ακούσουν πως κάποιος παίκτης είπε «όχι» στην ΑΕΚ. Είναι η μοναδική χαρά που τους έχει μείνει μέσα στην θλίψη τους και το καταλαβαίνω. Κι όταν μιλάμε για θλίψη δική τους, μιλάμε ταυτόχρονα για χαρά της ΑΕΚ.
Τέλος πάντων, δεν είναι αυτοί και δεν

μπορεί να είναι αυτοί το θέμα μου αυτή την στιγμή. Το θέμα είναι η προσπάθεια που σιγά - σιγά παίρνει πλέον σάρκα και οστά, για την αντεπίθεση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.
Θα μείνω σήμερα στο αγωνιστικό. Ένα πράγμα είναι το βέβαιο κι αυτό πρέπει να κρατήσει στο μυαλό του κάθε φίλος της ομάδας. Η ΑΕΚ πλέον κινείται βάσει σχεδίου, απόλυτα οργανωμένα και οι στόχοι που έχουν τεθεί θα επιτευχθούν.
Ο Μελισσανίδης είναι «ποδοσφαιράνθρωπος» και ξεκίνησε αυτή την ιστορία με πλήρη εικόνα για το πώς θέλει να προχωρήσει. Το βάρος στο ξεκίνημα πέφτει ξεκάθαρα στη βάση από νεαρούς παίκτες, με συμπληρώματα έμπειρων. Η διαδικασία ακόμη είναι στα ...σπάργανα. Δεν έχει ολοκληρωθεί καν η φάση της οριστικοποίησης του ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι από την φετινή ομάδα.
Ας μην βιάζονται λοιπόν κάποιοι να πανηγυρίσουν μεταγραφικές αποτυχίες της ΑΕΚ, που είναι μόνο στο μυαλό τους. Ούτε, πολύ περισσότερο, να φορτώσουν στην πλάτη της ΑΕΚ, περιπτώσεις παικτών με τους οποίους ούτε ασχολήθηκε, ούτε θα ασχοληθεί.
Γιατί όση θολούρα και να πιστεύουν ότι μπορεί να δημιουργήσουν στον κόσμο της, στο τέλος η απάντηση θα είναι αποστομωτική. Και θα εκτεθούν, όπως εκτίθενται συνήθως άλλωστε...
Η ΑΕΚ σοβαρεύει, κινείται βάσει πλάνου, κάνει προτάσεις μετρώντας κάθε παράμετρο που πρέπει να μετράει κάθε σοβαρή ομάδα σε τέτοιες περιπτώσεις και τα χρήματα που θα συμφωνεί με κάποιον παίκτη να δώσει, αυτός θα τα παίρνει στην ώρα του.
Το ζήτημα δεν είναι ποιους θα βρει η ΑΕΚ, αλλά ποιοι θα έχουν την τύχη να βρεθούν στην ΑΕΚ.
Και κάτι άλλο πάρα πολύ βασικό, είναι ότι και για τον Μελισσανίδη και για τους ανθρώπους στους οποίους έχει εμπιστευθεί τα αγωνιστικά, αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι ο κάθε παίκτης να δείξει με την μία, ότι θέλει να είναι στην ΑΕΚ.
Οι δισταγμοί, τα «δεν ξέρω», «να το δούμε» κι όλα τα σχετικά, αφαιρούν γρήγορα πολλές από τις πιθανότητες να συνεχίσει η ΑΕΚ να ασχολείται σοβαρά με κάποια περίπτωση παίκτη. Είτε από το υπάρχων ρόστερ, είτε σαν προσθήκη.
«Ξενερώνει» άσχημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης όταν αντιληφθεί πως ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει σωστά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, είτε να τον κρατήσει, είτε να τον αποκτήσει. Κι επειδή ... το μοναστήρι να είναι καλά, όποιος πιστεύει πως ...ιδρώνει το αυτί του, κάνει πολύ μεγάλο λάθος.
Επίσης, επειδή έχει ξεκινήσει μια κουβέντα σχετικά με τον καταρτισμό των Ομίλων στην Γ' Εθνική κι αν η ΑΕΚ θα έχει πρόβλημα να μπει μαζί με ομάδες από την Κρήτη και να έχει πολλά ταξίδια, καλό είναι να πούμε και το εξής...
Στην «Ένωση» ούτε καν ασχολούνται με το θέμα, ούτε και πρόκειται να ασχοληθούν. Δεν ενδιαφέρει αν θα είναι στον Όμιλο με τις οκτώ ομάδας από την Κρήτη.
Όπου και να παίξει είναι το ένα και το αυτό και καμιά ενέργεια δεν πρόκειται να γίνει για να διασφαλιστεί οτιδήποτε. Δεν το έχει ανάγκη αυτό η ΑΕΚ και φυσικά δεν ψάχνει για...επιδείξεις δύναμης μέσω καταστρατήγησης κανόνων.
Ας την βάλουν στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα, στην Θράκη, στον... Βόρειο Πόλο. Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την διαδικασία αναγέννησης της, που είναι στα πιο σίγουρα χέρια που θα μπορούσε να είναι. Και όποιος φαντάζεται ότι μπορεί να βάλει το παραμικρό εμπόδιο, είναι απλά για γέλια...

Keywords
Τυχαία Θέματα