Πιστωτική κάρτα με τον Μέγα Αλέξανδρο!

14:04 22/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η οργάνωση United Macedonia Diaspora προχώρησε στην έκδοση πιστωτικής κάρτας με την μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων ομογενών της Αυστραλίας.
Η συγκεκριμένη οργάνωση εκπροσωπεί όσους κατάγονται από τα Σκόπια και η δράση της επεκτείνεται σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις ενέργειες της.

Στην περίπτωση της πιστωτικής κάρτας, έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα στην οποία προβάλλει την πιστωτική κάρτα αναφέροντας ότι τα έσοδα που θα προέλθουν από αυτήν θα χρησιμοποιηθούν για διάφορα προγράμματα που έχει εκπονήσει η United Macedonian Diaspora για την ενότητα και υποστήριξη του έργου των πολιτών που κατάγονται από την ΠΓΔΜ.
Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει το Αυστραλιανό Εθνικό Συμβούλιο (AHC) και το Αυστραλιανό Μακεδονικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο (AMAC) κατά την επόμενη συνεδρίαση τους όπου αναμένεται να αποφασιστεί η αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς τον τραπεζικό οργανισμό που εξέδωσε την πιστωτική κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα