Πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι

13:01 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι απάντησε σε ερωτήσεις αναγνωστών της εφημερίδας "Sport" με τον Αργεντινό επιθετικό να ξεκαθαρίζει ξανά πως δεν πρόκειται να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα και πως θέλει να μείνει για πάντα πιστός στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα από άλλο πόστο μετά την λήξη της καριέρας του.

Σε ερώτηση αναγνώστη αν θα πήγαινε στην Ρεάλ Μαδρίτης με περισσότερα χρήματα, ο Μέσι απάντησε: "Η Μπαρτσελόνα μού έχει δώσει τα πάντα. Μεγάλωσα σε αυτό το σύλλογο

και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να πάω σε ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι".
Όσο για το αν θέλει να υπηρετήσει την Μπαρτσελόνα από κάποιο άλλο πόστο, ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε: " Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα κάνω όταν τελειώσω την καριέρα μου. Θα ήθελα όμως να παραμείνω κοντά στην ομάδα που αγαπώ".

Παράλληλα ο Μέσι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Τσάβι να αναλάβει μια μέρα προπονητής στην Μπαρτσελόνα με τον Αργεντινό επιθετικό να απαντά: "Ο Τσάβι έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στο ποδόσφαιρο. Έχει τρομερή ποιότητα και είναι παίκτης-κλειδί για μας. Εύχομαι να παίζουμε μαζί για πολύ καιρό ακόμη. Αν θέλει να γίνει προπονητής κάποια μέρα, θα είναι καλό. Είναι έξυπνος και ξέρει καλά το ποδόσφαιρο".

Τέλος για τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του, ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε: " Η συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μου είναι πολύ όμορφη. Βλέποντας την αγάπη του κόσμου νιώθω ευτυχισμένος. Το πιο παράξενο περιστατικό μού είχε τύχει στη Βενεζουέλα για το Κόπα Αμέρικα, όταν μια κοπέλα έπεσε μπροστά μου για να με αγκαλιάσει. Φοβήθηκα και προσπάθησα να τη βοηθήσω να σηκωθεί, αλλά ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα