Πιστός στη Ρόμα ο Ντε Ρόσι

17:32 21/8/2012 - Πηγή: AEK365

«Είμαι καλά εδώ, ποτέ δε ζήτησα να φύγω. Την ημέρα που θα θελήσω να φύγω, αν και είναι δύσκολο πλέον αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα έρθω εδώ, θα σας το πω και θα αναλάβω τις ευθύνες μου», είπε ο διεθνής μέσος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και σε ερώτηση για το αν ένιωσε άσχημα επειδή η Ρόμα συζητούσε το ενδεχόμενο παραχώρησης του αν έφτανε μια πολύ μεγάλη πρόταση, απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο όλοι πωλούνται. Εγινε στον Ζιντάν, στον Ρονάλντο...».

Ο Ντε Ρόσι επιβεβαίωσε ότι αρκετές ομάδες

ενδιαφέρθηκαν φιλολογικά αλλά μόνο η Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε επίσημη πρόταση και ακολούθως ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις του με τον Ζντένεκ Ζέμαν δεν είναι και οι καλύτερες, για να δώσει την εξής απάντηση: «Είναι μεγάλο ψέμα αυτό. Ηλπιζα και δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι ο Λουίς Ενρίκε θα έπαιρνε φέτος την εκδίκηση του για όσα έγιναν πέρυσι. Ολοι μπορούν να έχουν μια κακή χρονιά και για μένα παραμένει σπουδαίος προπονητής. Οταν ήρθε η ώρα να επιλέξει η διοίκηση τον νέο προπονητή ήλπιζα ότι αυτός θα ήταν ο Μοντέλα. Με τον Ζέμαν όμως είμαι καλά καθώς είδα ότι είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος από ό,τι έλεγαν».

Τέλος, ο Capitano Futuro κλήθηκε να πάρει θέση για το αν η Ρόμα μπορεί να διεκδικήσει φέτος το Scudetto, όπως είπε ο Ζέμαν πριν λίγες εβδομάδες, δίνοντας τον τίτλο του φαβορί στη Γιουβέντους, προσπαθώντας παράλληλα να βάλει τέλος σε μια παλιά... βεντέτα που πάει να αναβιώσει φέτος.

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να πάρουμε το Scudetto. Η Γιουβέντους είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Από την άλλη, βέβαια, ο Τύπος προέβλεπε ότι πέρυσι η Γιούβε θα τερμάτιζε πολύ πίσω και είδαμε τι έγινε... Θέλω να ξεκαθαρίσω πάντως ότι με τη Γιουβέντους προσωπικά έχω κόντρα μόνο ως οπαδός γιατί τα 3/4 του ρόστερ της είναι φίλοι μου και θα συνεχίσουν να είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα