«Πίστη στον ΟΦΗ ότι θα αντιστραφεί το εις βάρος του κλίμα»

12:13 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ θέλουν σήμερα στο Ηράκλειο να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Καμία ομάδα εκ των δύο δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και θέλει από αυτό το παιχνίδι να αρχίσει την… αντεπίθεση. Το aek365 επικοινώνησε με τον αρμόδιο ρεπόρτερ του ΟΦΗ Μανώλη Σαρρή,

ο οποίος εργάζεται στο site «gentikoule.gr» που ασχολείται εκτενώς με την κρητική ομάδα. Μας μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του ΟΦΗ τονίζοντας «Όλοι περίμεναν στον ΟΦΗ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα ήταν δύσκολο για την ομάδα ωστόσο όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που βρίσκονται πάνω - κάτω στα δικά σου δεδομένα, τότε τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν γκρίνια και απαιτήσεις. Έτσι συνέβη και με τον ΟΦΗ που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές απέτυχε να κερδίσει Ξάνθη, Άρη, Πανιώνιο με αποτέλεσμα να έρθουν γρήγορα τα πρώτα σύννεφα. Οι αντίπαλοι του ΟΦΗ ήταν τέτοιοι που έδωσαν την αίσθηση στον κόσμο της ομάδας ότι θα ήταν καλύτερη η βαθμολογική συγκομιδή.
Έτσι, οι δύο βαθμοί αλλά και η πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο είχε ως αποτέλεσμα την έντονη κριτική για τις επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου», ενώ αναφορικά για το ματς με την ΑΕΚ και πως το αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ είπε «Στην ομάδα υπάρχει η πίστη ότι ο ΟΦΗ θα αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα και ότι θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στο Ηράκλειο σέβονται αρκετά την Ένωση που παρά τις αδυναμίες και το φτωχό ρόστερ που διαθέτει, γνωρίζουν ότι η φανέλα και το μέταλλο που έχει ο σύλλογος – είναι στοιχεία, ικανά να την μεταλλάξουν ως προς το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα