«Πιστεύουμε στην πρόκριση»

18:41 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τα Ευρωπαϊκά ματς με την Ντουντελάντζ και όχι μόνο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ορμής: «Η ομάδα μου έχει κάνει μεγάλη ανανέωση και για πρώτη φορά μετά το 1999, έχουμε στο ρόστερ 14 Πατρινές αθλήτριες. Ωστόσο υπάρχει ταλέντο και μαζί με τις ποιοτικές ξένες που έχουμε στις τάξεις μας, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και στα δύο ματς. Είναι ένας εφικτός στόχος.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην προπονήτρια μας την Τάνια Πένεφ και την καλή χημεία που έχει με τις κοπέλες». Ο Πρόεδρος της Πατρινής ομάδας μίλησε και για την επιλογή του μακρινού ταξιδιού.

«Εκτός από τον προφανή λόγο των οικονομικών, ήταν και μια πολύ καλή ευκαιρία πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να δέσει περισσότερο η ομάδα. Πιστεύω ότι αυτό το ταξίδι θα βοηθήσει, αφού κυρίως οι νεαρές κοπέλες -που θα είναι μακριά από τα σπίτια τους- θα μπουν καλύτερα στο κλίμα της ομάδας αυτές τις επτά ημέρες. Πρέπει να πω ότι το ταξίδι είναι ευγενική χορηγία της SuperFastFeries και της κ. Μαρίας Φιλοπούλου, την οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και ελπίζω η ομάδα μου να κάνει χαρούμενους όλους τους χορηγούς μας με την πρόκριση στον επόμενο γύρο».
Όσον αφορά την προσπάθεια της Ορμής στις υποδομές σχολίασε: «Ειλικρινά θα πω ότι στο ξεκίνημα της Ορμής, το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν η διάκριση και η ομάδα- βιτρίνα. Πλέον είμαστε υπερήφανοι που έχουμε 124 μικρούς αθλητές στην ομάδα. Η ομάδα των νεανίδων κατέκτησε πέρσι την 3η θέση στο Πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ φέτος σκεφτόμαστε και την τελική φάση του Παμπαιδικού. Πλέον η ομάδα έχει άλλη φιλοσοφία και στηρίζουμε πολλά στις υποδομές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα