Πιρς: Υπάρχει πλάνο

17:02 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» περιμένει ενημέρωση από την ομοσπονδία, ώστε να γνωρίζει αν θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση του καλοκαιριού, ή θα παραδώσει την ομάδα στον μόνιμο αντικαταστάτη του Φάμπιο Καπέλο.
Η FA τονίζει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, αλλά με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, το αποτέλεσμα των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων δεν το γνωρίζει κανείς.
Το θετικό της υπόθεσης είναι

πως ο Στιούαρτ Πιρς είναι έτοιμος να παραδώσει τη σκυτάλη, έχει θεσπίσει το πλάνο με το οποίο η Αγγλία θα εμφανιστεί στο φετινό Euro και σε περίπτωση που τελικά θα κληθεί να καθοδηγήσει αυτός τα «τρία λιοντάρια» στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας, θα γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις πολύ καλύτερα.
«Είτε είμαι εγώ ο προπονητής, είτε κάποιος άλλος, το πλάνο είναι έτοιμο. Όλα είναι σε τάξη. Νομίζω ότι και η ομοσπονδία έχει μείνει ικανοποιημένη από το έργο που ξεκίνησε ο Καπέλο και συνέχισα εγώ . Ακόμη κι αν έρθει νέος προπονητής αύριο το πρωί, θα τα βρει όλα έτοιμα για να δουλέψει. Όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, εγώ θα είμαι χαρούμενος να καθοδηγήσω το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τόσο στο Euro, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε ο Πιρς.

Keywords
Τυχαία Θέματα