Πήρε το ντέρμπι η Παναχαϊκή

16:42 17/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 7 αγωνιστικές στον Νότιο Όμιλο της Football League, η Παναχαϊκή μπόρεσε σήμερα να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη επικρατώντας του πρωτοπόρου Παναιγιάλειου με 2-0 στο Πελοποννησιακό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.
Μάλιστα η Παναχαϊκή έφτασε στην νίκη αγωνιζόμενη από το 43ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοκκίνη. Στο 28' ο Βιγιαρέχο εκτέλεσε φάουλ και ο Πλέγας με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Παναιγιάλειο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί

το αριθμητικό του πλεονέκτημα και έτσι στις καθυστερήσεις ο Κοντογουλίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Παναχαϊκή.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σταυριανός, Μπερτέν, Κοκκίνης, Βιγιαρέχο, Σπίνουλας, Πλέγας (55' Λίτσης), Κιάσσος, Γκαντιάγκα, Μαραγκουδάκης (79' Φατιόν), Βασιλαντωνόπουλος (43' Κωστόπουλος), Κοντογουλίδης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (71' Διαμαντόπουλος), Ακπαρίδης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Γκούμας (81' Αργυρόπουλος), Ρεκλείτης (48' Αλεξάντροβιτς), Σκαρτσίλας, Μπούνας, Φλιγκος

Στο κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής, Επισκοπή και ΑΟ Χανιά αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Ρέθυμνο. Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή για να προηγηθούν, με τους φιλοξενούμενους στο 7ο λεπτό να φτάνουν κοντά στο γκολ όταν η κεφαλιά του Παπατζίκου απομακρύνθηκε αποτελεσματικά από τον τερματοφύλακα της Επισκοπής και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν όταν το σουτ του Γκονζάλες πέρασε λίγο άουτ από την εστία του ΑΟ Χανίων. Στο 49' ο ΑΟ Χανιά λίγο έλειψε να κάνει το 0-1 όταν σέντρα σουτ του Μανωλά έδιωξε σε κόρνερ ο Καλογεράκης και στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, ο Ντακούντο επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής για την Επισκοπή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην Καισαριανή, ο Ηρακλής Ψαχνών κέρδισε 2-1 την Γλυφάδα παίρνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη με δυο γκολ του Κρητικού (27', 78') με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 19' με τον Πικόν.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Καλλιθέα που κέρδισε στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό με 2-0. Ο Γκαλάν στο 52' και ο Καλαμιώτης στο 79' χάρισαν την νίκη στην ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα.
Σημαντικό "διπλό" για τον Αστέρα Μαγούλας ο οποίος επικράτησε στα Μέγαρα του Βύζαντα με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 78ο λεπτό ο Γκόγκας.
Ένα γκολ του Τζέκου στο 19ο λεπτό ήταν αρκετό για τον Φωκικό που κέρδισε τον Φωστήρα με 1-0 στην Άμφισσα.

Η 8η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Πανηλειακός-Ολυμπιακός Βόλου (20:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα