Πήρε Παντελιάδη ο Αστέρας Τρίπολης

16:39 27/5/2014 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Θανάσης Παντελιάδης με την ομάδα της Αρκαδίας να ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού που πέρσι έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης και σε 27 συμμετοχές πέτυχε ένα γκολ.
Ο Παντελιάδης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης για τη νέα σεζόν και σε δηλώσεις του τόνισε: Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Αστέρα, που είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να

δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα, να κατακτήσουμε τίτλους και μέσα από τις επιτυχίες να αναδειχθώ και εγώ μαζί της.
Θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου, τον Απόλλωνα, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Σούπερ Λιγκ και να αναδειχθώ μέσα από αυτήν. Οι άνθρωποι του Αστέρα μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».
Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:
«Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Θανάση Παντελιάδη, που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή περίοδο.
Ο Παντελιάδης που καλύπτει την αριστερή πλευρά ως μπακ-χαφ, γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1987 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1.86, ζυγίζει 80 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο3.
Ο Παντελιάδης έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με Απόλλωνα και Πανσερραικό, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στη Βέροια, τον Πιερικό και τον Εθνικό Κατερίνης, έχοντας συνολικά 183 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες σημειώνοντας 7 γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα