Πήρε άδεια η ΑΕΚ για την δίκη Ψωμιάδη!

17:41 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Για την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, είχε οριστεί να διεξαχθεί το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της περιουσίας της οικογένειας Ψωμιάδη (του Μάκη, του Σταύρου και της Χριστίνας). Η ΠΑΕ αρχικά είχε κερδίσει προσωρινά το «μπλοκάρισμα» της περιουσίας, αλλά την Δευτέρα θα γίνει το δικαστήριο για την οριστική απόφαση. Ωστόσο, ο Δικηγορικός Σύλλογος ξεκίνησε από χθες Τετάρτη απεργία,

η οποία θα συνεχιστεί μέχρι την Τρίτη 17 Ιανουαρίου. Κάτι που άλλαζε τα πράγματα…

Όμως, η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο νομικός εκπρόσωπος της στην συγκεκριμένη υπόθεση Χάρης Οικονομόπουλος κατάφεραν να πάρουν άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο για να γίνει η δίκη κανονικά την Δευτέρα. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αφού δείχνει ότι η ΑΕΚ συνεχίζει να… κυνηγά τον Ψωμιάδη παντού για να πάρει τα χρήματα που δικαιούται και γρήγορα μάλιστα.

Πλέον, την Δευτέρα κατά 99% η δίκη θα γίνει κανονικά, κάτι που έχει κοινοποιηθεί και στην πλευρά των δικαστών και στην πλευρά Ψωμιάδη. Για να διεξαχθεί οριστικά η δίκη, την απόφαση θα πάρουν οι δικαστικοί. Κάτι που οι πληροφορίες λένε ότι θα δεχθούν, ακόμα και με απούσα την πλευρά Ψωμιάδη.

Σε περίπτωση πάντως που δεν γίνει η δίκη την Δευτέρα, μέχρι να οριστεί η νέα δικάσιμος θα ισχύει η προσωρινή απόφαση που πάρθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου και δικαίωνε την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις αξιώσεις της από τον Μάκη Ψωμιάδη και τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν το διάστημα της παρουσίας του στην Ενωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα