Πήραν τον Κρις Πολ οι Κλίπερς

10:22 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

Πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τους Λος Άντζελες Κλίπερς καθώς κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κρις Πολ από τους Νιού Ορλίνς Χόρνετς. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης θα πάρει ως αντάλλαγμα τον γκαρντ Έρικ Γκόρντον, τον σέντερ Κρις Κέιμαν, τον φόργουορντ Αλ Φαρούκ Αμίνου και μια επιλογή πρώτου γύρου στα ντραφτ.

Σημειώνεται πως την έγκριση για την παραχώρηση του Πολ στους Κλίπερς έδωσε το NBA που εκτελεί χρέη ιδιοκτήτη στους Νιού Ορλίνς Χόρνετς μέχρι να βρεθεί καινούριος

αγοραστής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το προηγούμενος διάστημα ο Πολ βρέθηκε πολύ κοντά στους Λος Άντζελες Λέικερς με την συμφωνία ωστόσο να "ναυαγεί".

Στις υπόλοιπες ομάδες του NBA καθώς απομένουν δέκα μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι Σικάγο Μπουλς υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 33χρονο σούτινγκ γκαρντ Ρίτσαρντ Χάμιλτον έναντι 15 εκ. δολαρίων με τον Χάμιλτον να αποχωρεί από τους Ντιτρόιτ Πίστονς μετά από εννέα χρόνια. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς απαλλάχτηκαν από τον βραχνά των 28 εκ. δολαρίων καθώς τόσα προβλεπόταν να εισπράξει για τα επόμενα δυο χρόνια ο γκαρντ Μπαρόν Ντέιβις τον οποίο αποδέσμευσαν.

Ο Πορτορικανός γκαρντ, Χουάν Χοσέ Μπαρέα μετά την αποχώρηση του από τους Ντάλας Μάβερικς θα αγωνίζεται πλέον στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών έναντι 19 εκ. δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα