Πήραν ψυχολόγο στη Λίβερποουλ

11:54 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Θέλοντας να βελτιώσει την ψυχολογία στην ομάδα του, ο Μπρένταν Ρότζερς προσέλαβε τον ψυχολόγο Στιβ Πίτερς, ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής στην ποδηλασία και ξεκινά εβδομαδιαία γκρουπ θέραπι!


Οι Ρεντς δεν κατάφεραν ούτε με τη Γιουνγκ Μπόις να διατηρήσει το προβάδισμα, αφού ισοφαρίστηκε δύο φορές, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ παραμένει στην 11η θέση. Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός έκρινε ότι υπάρχει πρόβλημα στην ψυχολογία και έκρινε ότι είναι αναγκαία η πρόσληψη ειδικού. Είναι, άλλωστε, συχνό φαινόμενο σε ομάδες ανά την Ευρώπη να έχουν στον τιμ

τους και ψυχολόγο, κάτι που είχε κάνει και ο Μανόλο Χιμένεθ στην παρουσία του στην ΑΕΚ. Ο... γιατρός των Ρεντς, όμως, δεν είναι τυχαίος...

Αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων στο είδος του, έχοντας αναλάβει αρκετούς ποδηλάτες. Ο Ντέιβιντ Μπρέιλσφορντ, κορυφαίος προπονητής στο άθλημα και επικεφαλής της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, τον είχε χαρακτηρίσει ως «την καλύτερη πρόσληψη που έκανα ποτέ». Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να μπορεί να πει και ο Ρότζερς, ο οποίος θα τον συναντά με τους παίκτες του μία φορά την εβδομάδα, χαρακτηρίζοντας την συνδρομή του ως «μέρος της ανάπτυξης των παικτών».

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικός ο ψυχολογικός παράγοντας. Κάνω πολλή τεχνική, τακτική και σωματική προπόνηση, αλλά κάποιες φορές, αυτά παρακάμπτονται από την ψυχολογική κατάσταση των παικτών σε κορυφαίο επίπεδο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα