«Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

20:29 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος από την προσπάθεια των παικτών του και την πολύτιμη νίκη επί του Λεβαδεικού παρουσιάστηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά την αναμέτρηση της Τρίπολης."Δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα του Λεβαδειακού στο πρώτο μέρος, προκειμένου να διαχειριστούμε διαφορετικά το ματς. Κυνηγήσαμε το γκολ και το καταφέραμε σε ακόμα ένα παιχνίδι στην Τρίπολη. Πιέσαμε πολύ το Λεβαδειακό στο τελευταίο μισάωρο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ο Αστέρας αποκτά και βάθος στον πάγκο και είναι σπουδαίο να συμβαίνει αυτό πριν την τελική

ευθεία. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει πολλές θυσίες για να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε ένα τόσο καλό ρόστερ. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε και άλλα πολύ σημαντικά πράγματα!

Από το σημερινό παιχνίδι πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αντίθετο αέρα και κινδυνεύσαμε 1-2 φορές. Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησαν όλα τα παιδιά που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και βέβαια χάνοντας τέτοιες ευκαιρίες φοβόμασταν ότι μπορεί στο τέλος η μπάλα να κάνει τα παιχνίδια της. Παρόλα αυτά βάλαμε το γκολ. Δεν μπορούσε να μπει διαφορετικά. Μετά το 80' κάθε φορά που ο Αστέρας είχε την μπάλα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μαζική άμυνα. Πήραμε τη νίκη είμαστε στη δεύτερη θέση, 7 αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Προσπάθησαν οι παίχτες μέχρι το τελευταίο λεπτό και βέβαια μας αρέσει στην 2η θέση που είμαστε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τα Γιάννενα. Ενδιάμεσα υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου με Πλατανιά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και από το παιχνίδι της ομάδας και από την βαθμολογική συγκομιδή. Aξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και βέβαια στους ιδιοκτήτες. Σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός και συγκινητικός ο κόσμος. Είχε διάρκεια, είχε πάθος και το κέρδος σε αυτά παιχνίδια με τόση μεγάλη ένταση και τόση μεγάλη προσπάθεια ενδεχομένως να έρχονται περισσότεροι στο γήπεδο αλλά να μην ξαναφεύγουν πάλι από γήπεδο. Να έρχονται να μας ενθαρρύνουν".

Για τον Κοντοέ: "Ο Γιάννης Κοντοές είναι ένας παίκτης με εκρηκτικότητα, με πολύ ποιότητα ήρθε να βοηθήσει ως βασικός και όχι από τον πάγκο. Όσο υπάρχουν τιμωρίες και τραυματισμοί, ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει σε όσες θέσεις παίζει. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και σαν βασικός. Όπως βέβαια και ο Λένσε, ο Κάφα και ο Σέτι είναι παίκτες πολύ ποιοτικοί θα μας βοηθήσουν. Γνωρίζω ότι και οι 4 παίκτες που πήραμε αυτήν την περίοδο, θα μας βοηθήσουν γιατί έχουμε πραγματικά πολλά παιχνίδια, πρώτα ο Θεός στα play-off και τους έχουμε ανάγκη."

Για το ρόστερ: "Πρέπει πρώτα από όλα η ομάδα να αισθάνεται πολύ χαρούμενη γιατί στο ρόστερ υπάρχουν πολύ ποιοτικοί παίκτες. Ήταν μια ευκαιρία αυτό το παιχνίδι γιατί δούλεψα με αυτούς τους παίκτες. Σίγουρα το σημαντικό είναι η ομάδα να είναι καλή και το σημαντικότερο μια ομάδα για να έχει στόχους, είναι η ομάδα πίσω από την ομάδα. Εμείς αυτή την στιγμή έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες, πίσω από την βασική ομάδα."

Για το αν είχε άγχος ο Αστέρας; "Πρώτα από όλα υπάρχει πίεση και άγχος γιατί θέλουμε την 2η θέση. Την θέλαμε αρκετό καιρό τώρα, υπάρχει πάντα για νίκη για τον κόσμο. Από εκεί και πέρα στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στην δημιουργία ή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα στο ότι δεν βρήκαμε πατήματα και με τον αέρα δυσκολευόμασταν."

Για τον Ουσέρο: "Πάνε καλά τα πράγματα, κάνει κάποιες θεραπείες στην Ισπανία και προπονήσεις. Πιστεύω Δευτέρα-Τρίτη, θα έχει ένα πλεονέκτημα και δυνατότητες στην αντοχή. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα με τη φυσική του κατάσταση. Από την επόμενη βδομάδα πιστεύω ότι θα είναι ξανά στην ομάδα."

Keywords
Τυχαία Θέματα