«Πιο κοντά στην μείωση της ποινής του Σαλπιγγίδη»

15:42 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές για την μούντζα στον βοηθό διαιτητή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά στα Χανιά και σήμερα θα μάθει αν η ποινή του θα μειωθεί με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποστηρίζει πως η μείωση της ποινής είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", ο Γιώργος

Παναγόπουλος μίλησε για
Το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής: " Η απόφαση θα μας δείξει κατά πόσο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται εχθρικά ή όπως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το ποινικό όργανο βέβαια δεν είναι φερέγγυο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα για να μην δυναμιτιστεί το κλίμα, είμαστε πιο κοντά στη μείωση της ποινής".
Για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη πως θα έπαιρνε την ομάδα από το πρωτάθλημα: "Εγώ είμαι υπέρ των γραμμών αυτών. Αλλά το θέμα είναι να μην μεγεθύνουμε τα πράγματα, γιατί μετά όντως ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με το παρασκήνιο, αλλά φανταστείτε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό. Ο «δικέφαλος» όμως έχει αρκετά «ψωμιά» για να φτάσει στο επίπεδο να τον υπολογίζει το κατεστημένο όσον αφορά το παρασκήνιο, όπως όχι τον Αστέρα, αλλά και τις μικρές ομάδες της Αθήνας".

Keywords
Τυχαία Θέματα