Πινόκιο ο... Ροσέλ

12:38 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο χθεσινό παιχνίδι του "Καμπ Νου", κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τα όσα ισχυρίστηκε ο Σάντρο Ροσέλ εμφανίζοντας πανό στο οποίο απεικονίζεται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ως πινόκιο!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ροσέλ ισχυρίστηκε πως δεν είχε κάνει συμφωνία με μερίδα οπαδών αλλά και τους οργανωμένους "Boixos Nois" για μηδενική ανοχή στην βία πριν τις εκλογές της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο ραδιοφωνικός

σταθμός Radio Catalunya έφερε στην δημοσιότητα έγγραφο που διαψεύδει τον Ροσέλ καθώς υπάρχουν υπογραφές οπαδών αλλά των "Boixos Nois".
Μάλιστα η δυσαρέσκεια των οπαδών της Μπαρτσελόνα έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν βγήκαν στην δημοσιότητα πληροφορίες που ήθελαν γκρουπ οπαδών να παίρνουν εισιτήρια σε μειωμένες τιμές. Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Καρντονέρ, αρχικά το διέψευσε αλλά στην συνέχεια το παραδέχτηκε. Για αυτό άλλωστε υπήρχε και ένα ακόμα πανό που έγραφε "Ροσέλ ψεύτη, Καρντονέρ παραιτήσου".
Έτσι στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα απείχαν και στις θέσεις τους υπήρχε πανό που έγραφε: "Μπλαουγκράνα νεκροταφείο. Ευχαριστούμε τους πάντες". Σκοπεύουν μάλιστα να συνεχίσουν την αποχή τους, με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν, καθώς είναι δυσαρεστημένοι με την στάση της διοίκησης προς το μέρος τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα