Πικέ: Τα πάμε καλά με Ράμος

16:32 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η απουσία του Κάρλες Πουγιόλ κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για καλή συνεργασία ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και στον Σέρχιο Ραμος στο κέντρο της άμυνας της Εθνικής Ισπανίας με τον στόπερ της Μπαρτσελόνα να υποστηρίζει πως τα πάει καλά με τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μοιράζονται τον ίδιο στόχο.

Σε δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου, ο Πικέ τόνισε: "Για εμένα είναι μεγάλη απώλεια η απουσία του Πουγιόλ από αυτή τη διοργάνωση. Είναι σαν αδερφός μου. Ωστόσο, έχουμε αρκετούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας και χρειάζεται να μην παρατηρούμε

την απουσία του. Με τον Σέρχιο Ράμος τα πάμε αρκετά καλά, αφού πρόκειται για ακόμη έναν παίκτη του ρόστερ. Έχω καλή σχέση μαζί του και μου είπε ότι είχα λάθος συμπεριφορά απέναντι στον Γκουαρντιόλα. Ταιριάζουμε πολύ με τον Ράμος και μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο".
Για τον στόχο της Ισπανίας στα παιχνίδια του EURO 2012 ο Πικέ δήλωσε: "Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Ελπίζω ότι θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για αυτό από το πρώτο λεπτό. Κάποιοι από εμάς έχουν αρκετή πίεση, αφού συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μία τέτοια διοργάνωση".
Τέλος για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία ο διεθνής κεντρικός αμυντικός επεσήμανε: "Η Ιταλία θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και αυτό θα είναι μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Μπαλοτέλι μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του και ο Πίρλο ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σου δώσει ένα πρωτάθλημα. Δεν νομίζω πως ό,τι έγινε το προηγούμενο διάστημα αποτελεί προβάδισμα για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα