Πικέ: Εμείς δεν έχουμε τράπεζα

16:30 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Το «κλειδί» της Μπαρτσελόνα για να ανταγωνιστεί την Ρεάλ Μαδρίτης είναι, σύμφωνα με τον Ζεράρ Πικέ, πως στηρίζεται στις ακαδημίες της που δεν κοστίζουν τίποτα με τον Ισπανό στόπερ να προσθέτει πως οι Καταλανοί δεν έχουν τράπεζα όπως οι μεγάλοι τους αντίπαλοι που ξοδεύουν μεγάλα ποσά για μεταγραφές.

Σε δηλώσεις του ο Ζεράρ Πικέ τόνισε: "Διάβασα ότι από το 2002 η Ρεάλ έχει ξοδέψει 1,2 δις εκατομμύρια ευρώ. Ξοδέψαμε και

εμείς αλλά εμείς δεν έχουμε τράπεζα. Εμείς έχουμε τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα, τον Πουγιόλ, τον Βαλδές, τον Μπουσκέτς και τον Πέδρο. Είναι μια γενιά που δεν κόστισε τίποτα. Αυτό είναι το κλειδί μας για να ανταγωνιστούμε την Ρεάλ. Αγοράσαμε τον Ίμπρα, τον Βίγια, τον Νεϊμάρ αλλά έναν κάθε χρόνο. Δεν έχουν κερδίσει τίποτα για καιρό παίρνοντας τον Μπέιλ, τον Ίσκο και τον Ιγιαραμέντι.
Επίσης ο Ισπανός αμυντικός σχολιάζοντας την περσινή σεζόν έριξε το... φαρμάκι του στην Ρεάλ λέγοντας: «Πέρσι ήμασταν η μόνη ομάδα στον κόσμο που χωρίς προπονητή ήμασταν μπροστά από την Ρεάλ με 15 βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα