Πήγαν στο θείο τους να τα φιλήσει και αυτός τα έπνιξε!

11:48 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η κοινή γνώμη παραμένει σοκαρισμένη με τον πνιγμό δυο μικρών παιδιών στο αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι Ηλείας αλλά και από την αποκάλυψη πως πίσω από το τραγικό γεγονός βρίσκεται ο 13χρονος θείος τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.gr, κατά την ομολογία του ο 13χρονος, αποκάλυψε πως τα δύο ανίψια του, όταν τα συνάντησε στο δρόμο, αυτά τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν. Ήταν τη στιγμή που αυτά επέστρεφαν στο σπίτι. Ωστόσο εκείνος δεν λύγισε και με μια κίνηση - την ώρα που βρίσκονταν δίπλα στο κανάλι - τα έσπρωξε στο θάνατο. Πρώτα τον 7χρονο Ιβάν και αμέσως μετά τον 4χρονο Κόστα (Ντίνκο).

Ο μικρότερος ανιψιός του προσπάθησε να κρατηθεί από το πουκάμισο που ο 13χρονος είχε στη μέση του, όμως δεν τα κατάφερε. Τα δύο παιδιά ακόμα και τη στιγμή που έπεφταν στο νερό δεν πίστευαν πως ο θειος τους, ήθελε να τα σκοτώσει, νόμιζαν πως ήταν παιχνίδι. Το αντιλήφθηκαν όμως την ώρα που το νερό τα παρέσυρε και εκείνος δεν αντιδρούσε, δεν προσπάθησε να τα σώσει έστω και εκείνη την ώρα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 13χρονος είπε στους αστυνομικούς για τα κίνητρά του, έκανε λόγο για ζήλεια, φανερώνοντας το πρόβλημα που υπήρχε μέσα στην οικογένεια. Ηταν ένα παιδί χωρισμένων γονιών και ζούσε τα τελευταία χρόνια με τις αδερφές του. Πρώτα στη Ζάκυνθο και ύστερα στο Στρέφι Ηλείας. Οι γονείς του βρίσκονται στην Κω και συμπτωματικά ο πατέρας του είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, να δει την κόρη του και αδερφή του δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα