Πιέζει για τα λεφτά του ο Κωστένογλου

00:12 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Επικοινωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ είχε ο Νίκος Κωστένογλου. Έπειτα από την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της συμφωνίας της ΠΑΕ με τον Βαγγέλη Βλάχο, ο Καβαλιώτης τεχνικός ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της Ένωσης και σε αυτήν παρουσιάζεται να ζήτησε να του καταβληθούν άμεσα τα μισά από τα χρήματα που του οφείλονται (δηλαδή, σχεδόν 50.000 ευρώ) και τα υπόλοιπα σε πέντε δόσεις των 10.000 ευρώ.
Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι τυπικά έχει συμβόλαιο σε ισχύ

με την ΑΕΚ, αφού η ΠΑΕ δεν τον ενημέρωσε μέσω εξωδίκου, αλλά μόνο προφορικά, ότι δεν επιθυμεί να ενεργοποιηθεί το «+1» της συμφωνίας τους, ενώ παρουσιάστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του ο Θωμάς Μαύρος, πριν προχωρήσει στην πρόσληψη άλλου προπονητή. Από τη διοίκηση φέρονται να απάντησαν στον «Κωστέ» ότι για την ΠΑΕ το συμβόλαιό τους έχει ήδη λυθεί, καθώς από την πρώτη στιγμή βασίστηκαν σε όσα συζήτησαν οι δύο πλευρές στη συνάντηση που έγινε προ καιρού με τον Ανδρέα Δημητρέλο.
Επίσης, του μετέφερε ότι δεν έχει τη δυνατότητα η ομάδα να του καταβάλει άμεσα τα χρήματα που ζητάει, κάτι που του επισημάνθηκε ότι κατανόησε απόλυτα και ο Γιώργος Αλεξόπουλος στην κουβέντα του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να μεταφέρει στον Καβαλιώτη προπονητή ότι την προσεχή Δευτέρα θα του καταθέσει την πρότασή της με τον διακανονισμό που μπορεί να του προσφέρει για τις περίπου 100.000 ευρώ που του οφείλονται συνολικά (έχει εισπράξει 50.000 ευρώ) και τον «Κωστέ» να τονίζει ότι επιφυλάσσεται να απαντήσει αν την αποδέχεται ή όχι...

Keywords
Τυχαία Θέματα